ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










«Επισκέψιμα & αγαπημένα οινοποιεία» με ξεναγό τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου

                                                

 

Από τις εκδόσεις «Οίνος ο αγαπητός » κυκλοφόρησε το πολυσυζητημένο  λεύκωμα των επισκέψιμων οινοποιείων της σημερινής διονυσιακής μας γης.

Μέσα από τις 250 πολύχρωμες σελίδες του πολυτελούς λευκώματος, προωθείται η νέα ιδέα του οινο-τουρισμού στα πανέμορφα και αγαπημένα κτήματα της σύγχρονης Ελλάδας. Με μοντέρνο τετράγωνο σχήμα (20Χ20), σκληρό εξώφυλλο, κουβερτούρα και πολύχρωμο φωτογραφικό υλικό, δίγλωσσο (αγγλικά) και μεθυστικό, το λεύκωμα «Επισκέψιμα & αγαπημένα οινοποιεία» προτείνει ένα αξέχαστο ταξίδι από το θρυλικό Βορρά, την ηρωική Μακεδονία την ακριτική Θράκη, την καταπράσινη Θεσσαλία την ορεινή Ήπειρο και την ανερχόμενη Στερεά, μέχρι την «αμπελόεσσα» Πελοπόννησο του Ομήρου, για να καταλήξει στις ομορφιές του Αιγαίου και την φιλόξενη Μεγαλόνησο. 

 

Το «Επισκέψιμα & αγαπημένα οινοποιεία» του Δημήτρη Χατζηνικολάου κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία, κάβες και οινοποιεία (με κεντρική διάθεση από τον Χριστάκη  210 3639 336) με λιανική τιμή 27 Ευρώ.

Προεραιτικά διατίθεται επίσης συσκευασία δώρου ως πρωτότυπο επιχειρηματικό δώρο από τις εκδόσεις « Οίνος ο αγαπητός τηλ 210 6142200 ) 

 

 

                                    

 

Ο  Δημήτρη Χατζηνικολάου, Οινολόγος του Πανεπιστημίου του Μπορντό (D.N.O), διπλωματούχος γευσιγνώστης (D.U.A.D), με μεταπτυχιακό Μaster (D.E.A.) στην αμπελουργία και Διδακτορικό Δίπλωμα στη εφαρμοσμένη μικροβιολογία σπούδασε στο Bordeaux  με ειδική γαλλική υποτροφία, ενώ για την πολυετή του οινική συμβολή, του απενεμήθη τιμητικά η Γαλλική Υπηκοότητα. Επιστρέφοντας στη Ελλάδα ανοίγει νέους ορίζοντες στα οινικά δρώμενα του τόπου, δημιουργώντας το πρώτο Γραφείο Συμβούλων Τεχνολογίας και Μάρκετινγκ Οίνου, με τον διακριτικό τίτλο « Οίνος ο Αγαπητός ».

Ιδρυτής του μοναδικού Σχολείου του Κρασιού με χιλιάδες μαθητές πλούσια αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά, 2.000 ραδιοφωνικές εκπομπές στον Σκάι, δέκα βιβλία, ένα  παγκόσμιο Άτλαντα  και πολιτιστικά δρώμενα σε όλη την Ελλάδα, έχει καταξιωθεί ως ο πρωτοπόρος οινοδημοσιογράφος στη  χώρα, ενώ «Το Αλφαβητάρι των ελληνικών κρασιών», διανύει σήμερα την μεθυστική πορεία της έβδομης  επανέκδοσής του.   



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.