ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










Κ&Β Analysis - Πρώτο εξάμηνο 2008: Οι αριθμοί τα λένε όλα.

     

  

 

Η γεωμετρική αύξηση των επισκέψεων στις ιστοσελίδες www.restaurant.com.gr και www.casss.gr  / www.x-hellenica.gr συνεχίστηκε και στο δεύτερο τρίμηνο του 2008 σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα των δύο προηγούμενων ετών.

 

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέψεις στις δύο ιστοσελίδες της K&B Analysis την περίοδο 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου των 3 τελευταίων ετών (συμπεριλαμβανομένων των επισκέψεων των μηχανών αναζήτησης στα διάφορα άρθρα των ιστοσελίδων) έχουν αναλυτικά ως εξής:

 

 

www.restaurant.com.gr

 

Πρώτο εξάμηνο έτους 2006 :  21.020 επισκέψεις

 

Πρώτο εξάμηνο έτους 2007 : 124.229 επισκέψεις

 

Πρώτο εξάμηνο έτους 2008 : 314.012 επισκέψεις

 

 

www.casss.gr  / www.x-hellenica.gr

 

Πρώτο εξάμηνο έτους 2006 :   1.004 επισκέψεις

 

Πρώτο εξάμηνο έτους 2007 :  24.022 επισκέψεις

 

Πρώτο εξάμηνο έτους 2008 : 107.092 επισκέψεις

 

 

 

Υπενθυμίζεται ότι οι διάφορες δραστηριότητες της «Κ&Β Analysis» περιλαμβάνουν μέχρι σήμερα τα εξής:

 

(1) Έντυπο περιοδικό restaurant.com.gr :

Target group: Εστιατόρια, Ξενοδοχεία, Καφετέριες, Εταιρίες Εξοπλισμού, Φορείς μαζικής Εστίασης (Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, Λέσχες Αρχιμαγείρων, ΠΟΕΣΕ, Π. Ο. Ξενοδόχων, Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος, ΠΟΕΕ&ΥΤΕ), Ελληνικά εστιατόρια στο εξωτερικό, χονδρέμποροι-εισαγωγείς ελληνικών προϊόντων εξωτερικού.

Κυκλοφορία: 4 φορές τον χρόνο. Έντυπα 7.500 εκ των οποίων 75% σε ολόκληρη την Ελλάδα και 25% στο εξωτερικό. Επί πλέον, κάθε τεύχος του έντυπου περιοδικού «ξεφυλλίζεται» on line από 2.500 επισκέπτες (Μέσος όρος επισκεπτών κάθε τεύχους – έτος 2007)

Διανομή: Συνδρομητές σε Ελλάδα & Εξωτερικό, Πωλήσεις σε επιλεγμένα σημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα σε συνεργασία με το Πρακτορείο Ευρώπη - σχετικός κατάλογος σημείων πώλησης υπάρχει στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.restaurant.com.gr/Magazine/Distribution.aspx

 

(2) Ιστοσελίδα www.restaurant.com.gr

Target group: Κάθε κατηγορία επαγγελματιών με άμεση ή έμμεση σχέση με την μαζική εστίαση, τελικοί καταναλωτές. Περιλαμβάνει Έκθεση Μαζικής Εστίασης.

 

(3) Ιστοσελίδα  www.casss.gr  / www.x-hellenica.gr

Target group: Επαγγελματίες που ασχολούνται με εισαγωγή, διανομή και   πώληση τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Περιλαμβάνει Διαρκή Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στο Διαδίκτυο (την X-Hellenica).

 

(4) Μηνιαία ηλεκτρονική εφημερίδα Casss

Target group: Διευθυντές, αγοραστές και στελέχη αλυσίδων λιανικής της χώρας μας, Βιομηχανία, εισαγωγείς- διανομείς, χονδρέμποροι. Αποστέλλεται δωρεάν σε 4.800 παραλήπτες.

 

(5) Εκδόσεις ΟΝΕ

Το πρώτο βιβλίο με τίτλο «Υπέρβαση Εξουσίας» υπάρχει σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία. Η ατομική ιστοσελίδα του βιβλίου λειτουργεί στην διεύθυνση: www.ipervasiexousias.gr



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.