ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










Philoxenia 2009: Εξαιρετικές ευκαιρίες συμμετοχής για εκθέτες και επισκέπτες με στόχο την μεγάλη επιτυχία της φετινής έκθεσης

 

                                        

 

 

Η φετινή, 25η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2009 θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη από τις 29 Οκτωβρίου έως και την 1η Νοεμβρίου 2009 με την φιλοδοξία να προσθέσει μια ακόμα πετυχημένη Έκθεση επαγγελματιών στον σημαντικό για την χώρα μας τουριστικό τομέα.

 

Η Philoxenia 2009 στην προσπάθεια της να συμβάλλει σε μια ιδιαίτερα επιτυχημένη Έκθεση, ιδίως την προβληματική περίοδο που διανύουμε, αποφάσισε να διαθέσει φέτος στις μικρές επιχειρήσεις του κλάδου, ένα infodesk , με πολύ μικρή οικονομική επιβάρυνση (531 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.). Με τον τρόπο αυτό ακόμα και οι μικρές επιχειρήσεις έχουν την ευκαιρία να προβάλουν τις υπηρεσίες που προσφέρουν και να επικοινωνήσουν με το σύνολο του τουριστικού κλάδου αλλά και με το ευρύτερο κοινό.

 

Αλλά και οι επισκέπτες που θα κάνουν προεγγραφή θα έχουν δικαίωμα εισόδου στην έκθεση εντελώς δωρεάν. Η προεγγραφή μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρεις τρόπους:

 

(α) Διαδικτυακά, στην ιστοσελίδα της Philoxenia 2009 www.philoxenia.travel/registration . Οι κάρτες εισόδου (badges) σε όσους κάνουν ηλεκτρονική προεγγραφή εκτυπώνονται άμεσα από τους ίδιους.

 

(β) Τηλεφωνικά, καλώντας στο 800 800 40 40, χωρίς χρέωση. Οι κάρτες εισόδου (badges) θα διατίθενται από τα ειδικά desks στις εισόδους της έκθεσης.

 

 (γ) Με fax στο 2310 292333 . Οι κάρτες εισόδου (badges) θα διατίθενται από τα ειδικά desks στις εισόδους της έκθεσης.

 

 (γ) Ταχυδρομικά στην HELEXPO A.E., Εγνατία 154, 546 36 Θεσσαλονίκη, τουλάχιστον 10 ημέρες πριν από την έκθεση. Οι κάρτες εισόδου (badges) θα διατίθενται από τα ειδικά desks στις εισόδους της έκθεσης.

 

Υπενθυμίζεται ότι όσοι επισκέπτονται την έκθεση χωρίς προεγγραφή καταβάλλουν 5 Ευρώ για την είσοδο τους στην Έκθεση.

 

Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί το «2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Τουρισμού» συγκεντρώνοντας στην χώρα μας  τα βλέμματα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας. Το θέμα του Συνεδρίου είναι «Ταξίδια & Τουρισμός: Η Επόμενη Ημέρα - Από την Ύφεση στην Ανάπτυξη».

 

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονιά για τον τουρισμό, σημαντικές διεθνείς προσωπικότητες καλούνται να συμμετάσχουν στην συζήτηση για την «επόμενη ημέρα» και το πώς από την ύφεση μπορούμε να φτάσουμε στην σταδιακή ανάκαμψη της οικονομίας και την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. Στρατηγικές Επικοινωνίας και Διαχείριση Κρίσεων, Οικο-Τουρισμός και Αειφόρος Ανάπτυξη, Τουρισμός Πόλεων και Ειδικές Μορφές Τουρισμού αποτελούν τις επιμέρους θεματικές ενότητες του «2ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου Τουρισμού»

 

 

 

 

 

Απονομή βραβείων από την 24η Philoxenia

 

 

Η Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ) κ. Irini Pari, η Πρόεδρος του “The International Ecotourism Society” Dr. Kelly Bricker, η Υπουργός Τουρισμού της Γκάνα (τιμώμενη χώρα του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού όπου θα διεξαχθούν και οι φετινοί εορτασμοί της Παγκόσμιας Ημέρας για τον Τουρισμό) κ. Juliana Azumah-Mensah, ο εμπνευστής και δημιουργός των «Zero Star Hotels» καθηγητής στο DCT Hotel & Business Management School κ. Daniel Charbonnier, η κ. Kristina Keller εκπρόσωπος του ταξιδιωτικού οργανισμού TUI και μέλος του management 9 ταξιδιωτικών γραφείων στην Γερμανία, εκπρόσωποι της Ελληνικής κυβέρνησης καθώς και εκπρόσωποι συνδέσμων τουριστικών επιχειρήσεων και μεγάλων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ευρωπαϊκό επίπεδο θα δώσουν το παρόν σε ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον τομέα του τουρισμού που πραγματοποιείται στην χώρα μας.

 

Το συνέδριο διοργανώνεται από την HELEXPO και την EUROPRESS MEDIA GROUP (EMG) την Παρασκευή 30 και το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης και με την υποστήριξη του Διεθνούς Τμήματος της «Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ)», του περιοδικού “European Business Review” και της έκδοσης “Best of Greece”.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες που αφορούν το Συνέδριο στα τηλέφωνα +30 210 6617452-3 / +30 2310 291213, e-mail: info@europress.gr και στην ιστοσελίδα  www.europress.gr/etc2009     

 



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.