Το Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας κατέχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών: Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της Ελληνικής αγοράς ενώ, ταυτόχρονα, η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη εξαγωγική αγορά του Γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Φέτος στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Ποτών και Εξοπλισμού (I.F.D.T.E.X) που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, η παρουσία του Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος ήταν ιδιαίτερα δυναμική.
Το εντυπωσιακό περίπτερο του Γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος στην 23η I.F.D.T.E.X
Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 110 τ.μ στην είσοδο της αίθουσας 3 - Τρόφιμα στα χρώματα της νέας μάρκας Bovillage (Μποβιλάζ), βρισκόταν οι 9 εταιρίες που απαρτίζουν τον όμιλο του Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος στην Ελλάδα, μαζί με τους εκπροσώπους της Interbev – του Διεπαγγελματικού Οργανισμού Ζώντων Ζώων και Κρέατος και τους αντιπροσώπους τους στην Ελληνική αγορά.
Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις γύρω από το Γαλλικό μοσχαρίσιο Κρέας όπως τρία σεμινάρια κοπής και γευστικής δοκιμής Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος για τη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών και για τις σχολές εστίασης Chef d’oeuvre και Praxis (Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου). Περισσότεροι από 50 μαθητές ενημερώθηκαν από εκπαιδευτή –κρεοπώλη, που ήρθε στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό, για την κοπή αλλά και την αξιοποίηση του τρανς σύμφωνα με τη γαλλική κοπή.