ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










Bovillage: To Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας, με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, υποδέχτηκε τους φίλους του στην I.F.D.T.E.X 2010.

 

 

 

Το Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας κατέχει μια πολύ ξεχωριστή θέση στην προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών: Βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις της Ελληνικής αγοράς ενώ, ταυτόχρονα, η Ελλάδα αποτελεί την πρώτη εξαγωγική αγορά του Γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 

Φέτος στην 23η Διεθνή Έκθεση Τροφίμων Ποτών και Εξοπλισμού (I.F.D.T.E.X) που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στο νέο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo δίπλα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών Ελ. Βενιζέλος, η παρουσία του Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος ήταν ιδιαίτερα δυναμική.

 

 

 

Το εντυπωσιακό περίπτερο του Γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος στην 23η I.F.D.T.E.X

 

 

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο 110 τ.μ στην είσοδο της αίθουσας 3 - Τρόφιμα στα χρώματα της νέας μάρκας Bovillage (Μποβιλάζ), βρισκόταν οι 9 εταιρίες που απαρτίζουν τον όμιλο του Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος στην Ελλάδα, μαζί με τους εκπροσώπους της Interbev – του Διεπαγγελματικού Οργανισμού Ζώντων Ζώων και Κρέατος και τους αντιπροσώπους τους στην Ελληνική αγορά.

 

Στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν διάφορες εκδηλώσεις γύρω από το Γαλλικό μοσχαρίσιο Κρέας όπως τρία σεμινάρια κοπής και γευστικής δοκιμής Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος για τη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών και για τις σχολές εστίασης Chef d’oeuvre και Praxis (Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου). Περισσότεροι από 50 μαθητές ενημερώθηκαν από εκπαιδευτή –κρεοπώλη, που ήρθε στην Αθήνα για τον σκοπό αυτό, για την κοπή αλλά και την αξιοποίηση του τρανς σύμφωνα με τη γαλλική κοπή. 

 

 

 

 

  

Από το καθιερωμένο cocktail Bovillage στα πλαίσια της 23ης  I.F.D.T.E.X

 

 

Το καθιερωμένο cocktail Bovillage (Μποβιλάζ) πραγματοποιήθηκε (Κυριακή 7 Φεβρουαρίου) με την συμμετοχή 100 και πλέον επαγγελματιών του κλάδου (χονδρεμπόρων,  εκπροσώπων του παραδοσιακού κρεοπωλείου, αγοραστών supermarket, εκπροσώπων HORECA, επαγγελματιών κλαδικού τύπου κ.α.) καθώς και πλήθους κόσμου.                                                    

 

Υπενθυμίζεται ότι το Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας απολαμβάνει σημαντικής υποστήριξης μέσω του γραφείου των δραστηριοτήτων της Sopexa Hellas στις οποίες –μεταξύ άλλων- συμπεριλαμβάνονται η εκπαίδευση ή οι τεχνικές κοπής του κρέατος, η συμβουλευτική παροχή πληροφοριών σε κάθε θέμα που αφορά το Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας στην χώρα μας, ευρύτερες πρακτικές γνωριμίας και προβολής (διαφήμιση, συμμετοχή σε εκθέσεις κλπ. κλπ).

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι η Sopexa Hellas είναι το παράρτημα που διατηρεί στην χώρα μας η Γαλλική Εταιρία Επικοινωνίας και Marketing Sopexa η οποία  έχει σαν στόχο την γνωριμία και την προώθηση των Γαλλικών προϊόντων στην Ελληνική αγορά. (Περισσότερες πληροφορίες: Sopexa Hellas Λεωφόρος Πεντέλης 72, 15234 Χαλάνδρι – Αθήνα, Τηλ. 210 68 91 838, Fax.  210 68 11 104, Email : sopexa.athenes@sopexa.com.gr )

 

 

Κ&Β Analysis

19 Φεβρουαρίου 2010 (Κ 1048)

kb@kbanalysis.com

 

 

 Άλλα άρθρα:

 Bovillage: Επίσημο λανσάρισμα του Γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος και στην Ελλάδα με ένα νεαρό μοσχάρι 250 κιλών στην σούβλα!

Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας: Επαγγελματικά σεμινάρια στην ΔΕΤΡΟΠ 2009 και έπαινος προσεγμένης συμμετοχής.

 

 



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.