ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










Νέα & Προσφορές ( Μόνο για τα μέλη μας ) : Επεξήγηση του τέταρτου τίτλου της ιστοσελίδας μας

Όλες οι Ειδήσεις του περιοδικού μας που αναγράφονται μόνο στο συγκεκριμένο αυτό «τετράγωνο» ( το τέταρτο κατά σειρά ), θα είναι από τη στιγμή εγκατάστασης του απαραίτητου λογισμικού και στο εξής διαθέσιμες αποκλειστικά για τα εγγεγραμμένα «μέλη» της ιστοσελίδας μας. Η εγγραφή μέλους γίνεται μόνο μία φορά ( την πρώτη ), αφού ο υπολογιστής διατηρεί στη μνήμη του τόσο το μέλος, όσο και τον κωδικό πρόσβασης του.

 

Η διαδικασία για να γίνει κάποιος αναγνώστης μας μέλος είναι όχι μόνο ΔΩΡΕΑΝ, αλλά και εύκολη & γρήγορη :  Αρκεί και μόνο να δώσει το προσωπικό του e-mail εντός της εταιρείας ή απλά του χώρου του, μαζί με έναν κωδικό της επιλογής του, για να έχει άμεση ελεύθερη πρόσβαση σε όλες τις ειδήσεις που αναγράφονται μέσα στο συγκεκριμένο αυτό τετράγωνο.

 

Όλες οι υπόλοιπες ειδήσεις και ανακοινώσεις μας έχουν ελεύθερη πρόσβαση και δεν απαιτούν την «εγγραφή» μέλους, όπως ακριβώς γινόταν μέχρι σήμερα.

 

Ανακεφαλαιώνοντας, για να γίνει κανείς μέλος απαιτείται μόνο το e-mail, είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και η διαδικασία είναι απλούστατη. Ο λόγος που ζητάμε το e-mail είναι για να στέλνουμε στη συνέχεια newsletters στους αναγνώστες - μέλη μας, έτσι ώστε να ενημερώνονται έγκαιρα για τις καινούργιες ειδήσεις που υπάρχουν στην ιστοσελίδα μας. 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!   Στην περίπτωση που δίνεται λανθασμένο e-mail, ο υπολογιστής σβήνει αυτόματα τη δυνατότητα πρόσβασης, "απομονόνοντας" το IP ( ID ) του τερματικού σας. 



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.