ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










G.W.C. : Ξαφνική «αναδιοργάνωση» του εξαγωγικού τμήματος της οινοποιητικής εταιρείας

Μέσω «ανοιχτού» φαξ που στάλθηκε σχετικά πρόσφατα σε πολλές γερμανικές αλυσίδες και κάποια επαγγελματικά έντυπα, η  ελληνική οινοποιητική εταιρεία G.W.C. ειδοποίησε επίσημα σχετικά με τη άμεση μεταφορά των γραφείων της από το Βερολίνο ( που ακολούθησε «τα γραφεία» της στη Βόννη ) στο Κεντρικό του Μαρκόπουλου, καθώς επίσης με την άμεση ( ab sofort ) «διαθεσιμότητα» ( λήξη ισχύος – ungueltig ) ενός σταθερού τηλεφώνου, τριών κινητών συσκευών / αριθμών, πέντε κινητών - σταθερών φαξ και ενός e-mail ( χωρίς καθόλου να αναφέρεται στο άτομο που τα χρησιμοποιούσε - όπως υποθέτουμε ).

 

Την ειδοποίηση, η οποία έχει συνταχθεί με αρκετά ευχάριστα γερμανικά, υπογράφει ο γενικός Διευθυντής ( Generaldirektor ) της οινοποιίας, ο οποίος και «κατευθύνει» την αγορά στο τμήμα marketing και στη γραμματεία ( τμήμα Ausland-Export ). Ο ίδιος συμπληρώνει ότι, από αμέσως όλες οι αποφάσεις θα παίρνονται στην Ελλάδα (;), ενώ ταυτόχρονα ζητάει την ενημέρωση της εταιρείας του για τυχόν «ανοιχτά θέματα».

 

Τέλος, στην επιστολή αναφέρεται ότι, σκοπός της άμεσης αυτής αναδιοργάνωσης είναι ο καλύτερος «συντονισμός των υπηρεσιών» της και η καλύτερη συνεργασία με όλους ( η εταιρεία θεωρεί δεδομένη φυσικά την «κατανόηση» των παραληπτών της επιστολής ).

 

Εμείς, κρίνοντας από το ύφος, τις - κατά τη γνώμη μας - παραλείψεις και τη «βιασύνη» της επιστολής ( χωρίς να δίνουμε καμία σημασία στις κάθε είδους «διαδόσεις» που κυκλοφορούν από καιρό τώρα στην αγορά, σχετικά με μία πληθώρα θεμάτων ), «υποθέτουμε» ότι κάτι πολύ σοβαρό θα πρέπει να έχει συμβεί ξαφνικά και απρόσμενα στη συγκεκριμένη, συμπαθή εταιρεία. Φυσικά βέβαια, ευχόμαστε να ξεπερασθεί σύντομα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.