ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










JohnsonDiversey: Χρυσός Χορηγός του Chef’s Club για προϊόντα και συστήματα καθαρισμού.

                       

Φωτογραφία (από αριστερά) : Ο Πρόεδρος του Chefs Club Μίλτος Καρούμπας, η Διεύθυντρια marketing

της «JohnsonDiversey Ελλάς ΑΕ»  Ματίνα Μόρφη και ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Γιώργος Βασιλάκος.

 

 

Στρατηγικής σημασίας συνεργασία υπέγραψε η «JohnsonDiversey Ελλάς ΑΕ»  με την Λέσχη Αρχιμαγείρων και από την 16 Νοεμβρίου 2007 θα είναι για το Chef’s Club XΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ, για τα προϊόντα και τα συστήματα καθαρισμού που αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται. Η υπογραφείσα συνεργασία είναι χρονικής διάρκειας πέντε ετών. Πεποίθηση της Λέσχης είναι ότι η συνεργασία αυτή θα ανοίξει νέους ορίζοντες, για την από κοινού ποιοτική αναβάθμιση των παροχών υπηρεσιών του Τουριστικού μας προϊόντος.

 

Η λέσχη Αρχιμαγείρων, γνωστή και ως CHEF’ S CLUB, ιδρύθηκε το 1992 από καταξιωμένους Έλληνες και ξένους EXECUTIVE CHEFS και EXECUTIVE PASTRY CHEFS, από τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία, εστιατόρια, μονάδες μαζικής εστίασης (catering) και από καθηγητές τουριστικών επαγγελμάτων. Ο κύριος ρόλος της Λέσχης είναι η θεσμική της παρουσία και συμβολή σε θέματα γαστρονομίας και εκπαίδευσης και η ανάδειξη της Ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας στα πέρατα του κόσμου.

 

Η «JohnsonDiversey Ελλάς ΑΕ»  (www.johnsondiversey.gr , e-mail : customerservice.greece@johnsondiversey.com)  έχει σαν έδρα της την Αθήνα (Χειμάρρας 5, 15125, Μαρούσι, τηλ.: 210 6385900, φαξ: 210 6385901) και υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη (Γραβιάς 5, 546 45 Θεσσαλονίκη, τηλ.:2310 811901, φαξ: 2310 811358) .

 

 



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.