HO.RE.CA. 2008 : 25-28 Ιανουαρίου 2008 στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο

Η 3η Διεθνής Έκθεση HO.RE.CA. 2008 ανοίγει τις πύλες της στις 25 Ιανουαρίου με τους 280 εκθέτες της να δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχθούν και να εξυπηρετήσουν κάθε ανάγκη των δεκάδων χιλιάδων επαγγελματιών! Από τις 25 μέχρι και τις 28 Ιανουαρίου, η απόλυτα στοχευμένη έκθεση HO.RE.CA. 2008 αναμένεται να δώσει συνολικές λύσεις για την Οργάνωση, τον Εξοπλισμό και την Τροφοδοσία των Ξενοδοχείων και όλων των επιχειρήσεων της Μαζικής Εστίασης.

Η φετινή έκθεση είναι σίγουρο ότι θα αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο event όλου του επισιτιστικού και ξενοδοχειακού κλάδου, αφού για 4 ημέρες οι επαγγελματίες επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα προϊόντα και trends της παγκόσμιας αγοράς, να ενημερωθούν για την πληθώρα λύσεων Τροφοδοσίας και Εξοπλισμού, αλλά και να μάθουν ό,τι χρειάζεται για όλο το φάσμα των υπηρεσιών που καλύπτουν κάθε επιμέρους τομέα του κλάδου.

Η 3η HO.RE.CA. 2008 με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό για την πλέον άνετη πρόσβαση και περιήγηση εκθετών και επισκεπτών στους χώρους του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου, συμπληρώνεται ιδανικά από πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων με chefs, baristi και bartenders να παρουσιάζουν ενδιαφέροντα σεμινάρια στους επαγγελματίες του κλάδου.

Η Διεθνής Έκθεση HORECA διοργανώνεται κάθε χρόνο από την εταιρεία FORUM Α.Ε. και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρ. Ανάπτυξης, του Ξ.Ε.Ε, της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. και του Chef’s Club Αθήνας.