ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










Sopexa: Road show γνωριμίας με το Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας.

                           

 

 

O όμιλος του Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος, με την συνεργασία της Sopexa Hellas, διοργάνωσε το Μάιο σε επιλεγμένα καταστήματα  ένα πρωτότυπο Road Show σε όλη την Ελλάδα.

 

Με ένα Βαν που ήρθε ειδικά από τη Γαλλία για το λόγο αυτό, σχεδιασμένο ώστε να επιτρέπει την κοπή αλλά και το ψήσιμο του κρέατος, πραγματοποιήθηκε η ιδιαίτερη αυτή «τουρνέ»  με στόχο την ενημέρωση και αφύπνιση του Έλληνα καταναλωτή σε ό,τι αφορά την ποιότητα και τις εγγυήσεις του Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος.

 

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και σεμινάρια για επαγγελματίες με θέμα την κοπή και την αξιοποίηση του κρέατος, καθώς και τη διακόσμηση βιτρίνας.

 

                                         

 

Το project είχε αναλάβει ειδική ομάδα στην Ελλάδα, ενώ ο Γάλλος επικεφαλής κ. Guilleux, ο οποίος έχει τρέξει πολλές φορές παρεμφερείς εκστρατείες ενημέρωσης, είχε έρθει από τη Γαλλία ειδικά για το πρόγραμμα αυτό.

 

Ξεκινώντας από την Αθήνα, το βαν επισκέφθηκε τη συμπρωτεύουσα, τη Λαμία, τη Λάρισα και ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμά του στην Πάτρα. Στη διάρκεια αυτού του μήνα, το πρόγραμμα είχε την απόλυτη αποδοχή του Έλληνα καταναλωτή, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για έναν ολοένα και περισσότερο «αφυπνισμένο» καταναλωτή σε ό,τι αφορά την εγχώρια παραγωγή κρέατος.

 

Τη σύλληψη και διοργάνωση του προγράμματος πραγματοποίησε η εταιρία Sopexa, η οποία έχει αναλάβει την επικοινωνία του ομίλου του Γαλλικού Μοσχαρίσιου Κρέατος στην Ελλάδα.



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.