ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










ΠΑΣΚΕΔΙ: Οι πρακτικές των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών Δικαιωμάτων Grammo, Ερατώ και Απόλλων

                    

 

 

 

Λάβαμε από τον «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ» (Χειμάρας 30, Θεσσαλονίκη – Τηλ. / Fax 2310 93420) το εξής Δελτίο Τύπου, το οποίο αναδημοσιεύουμε αυτούσιο λόγω του ευρύτερου ενδιαφέροντος που παρουσιάζει:

 

  

Οι οργανισμοί Grammo, Ερατώ και Απόλλων είναι εντελώς άγνωστοι στους χρήστες των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, με μεγάλη δική τους ευθύνη, αφού ουδέποτε προέβησαν σε κάποια ενέργεια ενημερώσεως των ενδιαφερομένων για την ύπαρξή τους, τους σκοπούς και τις αρχές που τους διέπουν, έρχονται κατ’ αρχήν σε επαφή με τον κάθε χρήστη μεμονωμένα με ένα ανώνυμο τηλεφώνημα τις περισσότερες φορές, όπου χωρίς να θέσουν υπ’ όψιν του χρήστη οποιοδήποτε νομιμοποιητικό στοιχείο, τον καλούν να καταβάλει το ποσό που εκ των προτέρων έχουν καθορίσει οι ίδιοι. Είναι απολύτως φυσιολογικό ο κάθε χρήστης είτε να αδιαφορήσει είτε να εξοργισθεί από αυτήν την απαράδεκτη πρακτική και να μη συμπράξει στις απαιτήσεις τους.

 

Κατόπιν τούτων οι οργανισμοί αποστέλλουν μία τυποποιημένη εξώδικο πρόσκληση στους χρήστες, με την οποία δεν τους καλούν να διαπραγματευθούν, αλλά να πληρώσουν το ήδη προαποφασισμένο από αυτούς ποσό. Με τον τρόπο αυτό θεωρούν ότι δήθεν έχουν εξαντλήσει την υποχρέωση διαπραγματεύσεων που επιβάλλει το άρθρο 49 του ν. 2121/93.

 

Στην (συχνότατη) περίπτωση που ο χρήστης δεν υποκύψει στις απαιτήσεις των, αυτοί αποστέλλουν έναν ή δύο πολλές φορές,  εντεταλμένους και ακριβομισθοδοτούμενους από αυτούς υπαλλήλους στην επιχείρηση (κατάστημα) του χρήστη, προκειμένου να κατοπτεύσουν το χώρο. Οι υπάλληλοι αυτοί, οι οποίοι μάλιστα δεν δηλώνουν την ιδιότητά τους στους υπευθύνους της επιχείρησης, παριστάνουν τους πελάτες του καταστήματος και καταγράφουν, φωτογραφίζουν τα στοιχεία που θεωρούν απαραίτητα για την έγκριση της αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων που θα επακολουθήσει, ήτοι τα τετραγωνικά μέτρα του καταστήματος και ενδεικτικά κάποια τραγούδια που ακούγονται.

 

Κατόπιν αυτού εγείρουν αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων κατά των χρηστών (ήδη το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν ασκηθεί χιλιάδες), με τις οποίες ζητούν από το αρμόδιο Μονομελές Πρωτοδικείο να καθορίσει ως ‘’εύλογη αμοιβή’’ τα εκάστοτε αιτούμενα από αυτούς ποσά και να υποχρεώσει τους χρήστες προσωρινά να τους καταβάλουν τα ποσά αυτά. Βεβαίως η ικανοποίηση των αιτημάτων τους καθόλου προσωρινή δεν είναι, αλλά πλήρης και οριστική, αφού ουδέποτε ακολουθεί τακτική αγωγή στο αρμόδιο δικαστήριο.

 

Οι ως άνω εντεταλμένοι υπάλληλοί των χρησιμοποιούνται ως μάρτυρες (ψευδομάρτυρες) στο δικαστήριο καταθέτοντας στοιχεία που ο χρήστης δεν είναι καν σε θέση να αντικρούσει πολλές φορές, όπως το ποια μουσικά κομμάτια ακουγόταν στο κατάστημά του μία οποιαδήποτε ημέρα, αλλά στην πράξη έχει παρατηρηθεί ότι οι καταθέσεις τους είναι μειωμένης αξιοπιστίας. Επί παραδείγματι αναφέρουμε ότι σε παραδοσιακό ταβερνάκι, που το πιο ελαφρύ τραγούδι που ακούγεται είναι το ‘’θέλω να πεθάνω’’ του Στέλιου Καζαντζίδη, αυτοί έγραψαν ότι άκουσαν να παίζει το τραγούδι ‘’You are the everything’’ από τον δίσκο LEAVING NEW YORK και το ‘’Good buy yellow brick’’ του ELTON JOHN. Αν είναι δυνατόν…..

 

Εκεί δε που επιτείνεται η αυθαιρεσία τους είναι στον χαρακτηρισμό της μουσικής για την επιχείρηση ενός εκάστου χρήστη ως ‘’χρήσιμης’’ ή ‘’απαραίτητης’’. Οι υπάλληλοι των οργανισμών, οι οποίοι είναι εντελώς ανειδίκευτοι, δεν έχουν καμία γνώση οικονομικών, ούτε καμία προηγούμενη εμπειρία στη λειτουργία κάποιου καταστήματος σαν τα δικά μας, αλλά είναι απλώς υπάλληλοι μιας εισπρακτικής εταιρίας που συνεργάζεται με τους οργανισμούς, η οποία εξαρτά την ύπαρξή της από το ύψος των εισπράξεων των οργανισμών, αυθαίρετα και χωρίς τη συνδρομή κανενός αντικειμενικού κριτηρίου χαρακτηρίζουν τα καταστήματα από ‘’καφετέρια’’ που είναι η άδεια λειτουργίας τους σε ‘’μπαρ’’ προκειμένου να τους κατατάξουν στην υψηλότατη οικονομική απαίτησή τους, χωρίς να υπολογίζουν την δημόσια αρχή που χορήγησε την άδεια.

 

Αυτή είναι η πρακτική που παγίως ακολουθούν οι ως άνω αναφερόμενοι οργανισμοί για την είσπραξη των ποσών που ζητούν, ως δήθεν προβλεπόμενη από το νόμο εύλογη αμοιβή και εγκλοβίζουν τον κλάδο μας στις αίθουσες των Δικαστηρίων επιβαρύνοντάς τους δυσανάλογα, αφού το Δικαστικό κόστος το φέρει ατομικά ο κάθε χρήστης, ενώ οι Οργανισμοί έχουν τη δυνατότητα ανάθεσης των σχετικών υποθέσεων σε Δικηγορικά γραφεία με σχέση πάγιας περιοδικής εντολής, δηλαδή με οικονομικούς όρους σαφώς ευνοϊκότερους. Γι’ αυτό και ο χρήστης, στην πλειονότητα των περιπτώσεων επιλέγει τελικά στην πράξη να καταβάλλει το ποσό που ορίζουν οι Οργανισμοί μονομερώς, περιοριζόμενος ουσιαστικά σε μία άτυπη και άδικη για αυτόν διαπραγμάτευση ως προς το ύψος της αμοιβής. Έτσι είναι πρόδηλη η δεινή θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι μικρομεσαίες κυρίως επιχειρήσεις. Είναι δε σαφές ότι η τακτική που ακολουθείται μέχρι σήμερα από τους φορείς είσπραξης, δεν προάγει ούτε το πνεύμα καλής πίστης και συνεργασίας, ούτε τα καλώς νοούμενα συμφέροντα των ίδιων των δημιουργών.

 

Ας κάνουμε έναν πρόχειρο οικονομικό υπολογισμό

Οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος σε όλη την Ελλάδα είναι περίπου 150.000. Εξ’ αυτών οι 75.000 ας υποθέσουμε ότι είναι του χαμηλότερου αμοιβολογίου των 150 Ευρώ το χρόνο, που είναι πολύ περισσότερο, οι 30.000 των 400 Ευρώ, οι 25.000 των 530 Ευρώ και οι 20.000 των 3.000 ευρώ.

 

75.000 Χ 150 Ευρώ =    11.250.000 Ευρώ/έτος

30.000 Χ 400 Ευρώ =    12.000.000 Ευρώ/έτος

25.000 Χ 530 Ευρώ =    13.250.000 Ευρώ/έτος

20.000 Χ 3.000 Ευρώ = 60.000.000 Ευρώ/έτος

 

ΣΥΝΟΛΟ = 96.500.000 Ευρώ / έτος

 

Από αυτό το τεράστιο ποσό το 50% δικαιούται η GRAMMO δηλ. οι 14 δισκογραφικές που είναι μέλη τους μοιράζονται κάθε χρόνο 48.250.000 Ευρώ, το 25% 24.125.000 Ευρώ μοιράζονται οι 490 μουσικοί μέλη του ΑΠΟΛΛΩΝ και 24.125.000 Ευρώ μοιράζονται οι 387 τραγουδιστές μέλη της ΕΡΑΤΩ.

Δηλαδή στην εσχάτη των περιπτώσεων η κάθε δισκογραφική παίρνει ετησίως 345.000 Ευρώ, ο κάθε μουσικός 50.000 Ευρώ/έτος και ο κάθε τραγουδιστής 62.500 Ευρώ/έτος. Φυσικά την μερίδα του λέοντος παίρνουν τα πρώτα ονόματα και υπάρχουν και πάρα πολλοί τραγουδιστές και μουσικοί που απλά…. κοσμούν την λίστα μελών.

 

Με αυτά τα δεδομένα αγαπητοί κύριοι των Οργανισμών, μετά από ερωτήματα που θέσαμε στον κλάδο μας, πολλοί εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους και επιθυμούν να σας παραδώσουν τα κλειδιά της επιχείρησής τους…..αρκεί να γίνουν …….μέλη σας.

 

Αγαπητοί μας μουσικοί και τραγουδιστές, γνωρίζετε ότι οι οργανισμοί Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών Δικαιωμάτων GRAMMO –ΕΡΑΤΩ – ΑΠΟΛΛΩΝ χρησιμοποιούν σε κάθε δικόγραφό τους τα ονόματά σας προκειμένου να ασκήσουν πίεση στις Δικαστικές αρχές και να εισπράξουν τα ποσά που διεκδικούν;

Γνωρίζετε ότι τα ονόματά σας άρχισαν να γίνονται αντιπαθητικά στον κλάδο μας εξ’ αιτίας αυτού του γεγονότος, που ίσως και να μην έχει υποπέσει στην αντίληψή σας;

Γνωρίζετε ότι ο κλάδος μας άρχισε να αποφεύγει να προμηθεύεται τα cd σας;

Ξεχνάτε ότι η μεγαλύτερη διαφήμιση των τραγουδιών σας γίνεται από τα δικά μας μαγαζιά (μπαρ, club, καφετέριες, εστιατόρια);

Ξεχνάτε ότι στα δικά μας μαγαζιά εργάζεστε (κέντρα διασκέδασης, ταβέρνες, αίθουσες δεξιώσεων);

Σας ζητήσαμε ποτέ εμείς δικαιώματα για διαφήμιση των έργων σας;

Δεν μένουμε όμως εδώ. Αφού μέχρι στιγμής ο νόμος μας επιβάλει να σας πληρώνουμε, θα το κάνουμε…..αλλά η ‘’εύλογη αμοιβή’’ σας να μην φτάνει στον…..παραλογισμό.

 

Παρακάτω παραθέτουμε τις λίστες των μελών ενός εκάστου Οργανισμού, όπως παρουσιάζονται από τους ίδιους τους οργανισμούς στις ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ εναντίον του δικού μας κλάδου και παρακαλούμε οποιονδήποτε μουσικό ή τραγουδιστή διαφωνεί για την ύπαρξη του ονόματός του στις λίστες να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας μας www.paskedi.gr, γιατί θεωρούμε ότι είναι άδικο να πλουτίζουν κάποιοι εις βάρος σας κι εσείς να εισπράττετε μόνο την κατακραυγή του κόσμου. Εάν έχετε υπογράψει σύμβαση εγγραφής μέλους με τους οργανισμούς καλώς, εάν όμως όχι, ενημερώστε μας να δημοσιοποιήσουμε τα ονόματά σας στα χιλιάδες μέλη μας. Αυτός εξ’ άλλου είναι και ο λόγος της δημοσιοποίησης των ονομάτων από την μεριά του ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ. 

  

ΜΕΛΗ ΕΡΑΤΩ ( ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ )

 

1.       ΕΤΣΙ

2.       TRIO BEL CANTO

3.       WILIAMS ROBERT

4.       ΑΓΑΘΗ

5.       ΑΓΑΣ ΤΩΝΗΣ

6.       ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΜΑΡΛΕΝ

7.       ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΘΗΣ

8.       ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

9.       ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ ΘΕΜΗΣ

10.     ΑΗΔΟΝΙΔΗΣ ΧΡΟΝΗΣ

11.     ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ

12.     ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

13.     ΑΛΕΞΙΟΥ ΧΑΡΙΣ

14.     ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ

15.     ΑΛΕΥΡΑ ΡΟΒΕΝΑ

16.     ΑΛΙΦΡΑΓΚΗ ΑΝΘΟΥΛΑ

17.     ΑΛΚΑΙΟΥ ΛΕΝΑ

18.     ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

19.     ΑΝΔΡΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

20.     ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

21.     ΑΝΘΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

22.     ΑΝΤΥΠΑΣ (ΜΑΖΛΟΥΜΙΔΗΣ)

23.     ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΤΑΚΗΣ

24.     ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

25.     ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΣ

26.     ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

27.     ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΜΠΕΣΣΥ

28.     ΑΡΜΑΤΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

29.     ΑΣΒΕΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

30.     ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΜΕΛΙΝΑ

31.     ΑΣΤΕΡΙΑΔΟΥ ΠΟΠΗ

32.     ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΣ ΤΩΝΗΣ

33.     ΒΑΒΑΤΣΙΚΟΥ ΣΟΦΙΑ

34.     ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

35.     ΒΑΝΟΥ ΤΖΕΝΗ

36.     ΒΑΡΒΑΔΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

37.     ΒΑΡΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

38.     ΒΑΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

39.     ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΛΕΞΙΑ

40.     ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΝΝΑ

41.     ΒΑΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

42.     ΒΕΗ ΓΙΩΤΑ

43.     ΒΕΛΗΒΑΣΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

44.     ΒΕΛΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

45.     ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ ΝΕΝΑ

46.     ΒΕΡΡΑ ΤΑΣΙΑ

47.     ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ

48.     ΒΙΟΛΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

49.     ΒΙΣΣΗ ΑΝΝΑ

50.     ΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

51.     ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

52.     ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΛΗΣ

53.     ΒΟΣΣΟΥ ΣΟΦΙΑ

54.     ΒΥΤΙΝΑΡΟΥ ΑΝΝΑ

55.     ΒΩΤΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

56.     ΓΑΔΕΔΗ ΣΤΕΛΛΑ

57.     ΓΑΪΤΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

58.     ΓΑΛΑΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

59.     ΓΑΡΜΠΗ ΚΑΙΤΗ

60.     ΓΕΝΙΤΣΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

61.     ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

62.     ΓΕΡΟΛΥΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

63.     ΓΕΡΟΥΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

64.     ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

65.     ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

66.     ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΣΑΒΙΝΑ

67.     ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

68.     ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

69.     ΓΙΣΔΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

70.     ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

71.     ΓΚΑΙΦΥΛΛΙΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

72.     ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

73.     ΓΚΙΚΑ ΒΟΥΛΑ

74.     ΓΚΟΛΕΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

75.     ΓΚΡΕΥ ΚΑΙΤΗ

76.     ΓΛΕΖΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

77.     ΓΛΥΚΕΡΙΑ (ΦΩΤΙΑΔΟΥ)

78.     ΓΟΝΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

79.     ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

80.     ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

81.     ΓΡΑΨΑΣ ΝΙΚΟΣ

82.     ΔΑΚΗΣ

83.     ΔΑΝΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

84.     ΔΕΚΕΡΙΑΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

85.     ΔΕΝΑΡΔΟΥ ΚΛΕΙΩ

86.     ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

87.     ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

88.     ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ ΜΑΡΙΑ

89.     ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

90.     ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

91.     ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΤΖΕΛΑ

92.     ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΚΟΣ

93.     ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ

94.     ΔΙΑΜΑΝΤΗ ΛΙΤΣΑ

95.     ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΙΣ

96.     ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΣ

97.     ΔΟΥΚΙΣΣΑ

98.     ΔΟΥΛΑΜΗΣ ΝΙΚΟΣ

99.     ΕΜΦΙΕΤΖΗ ΣΟΦΙΑ

100.    ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

101.    ΕΡΩΦΙΛΗ

102.    ΕΣΠΕΡ ΜΑΙΡΗ

103.    ΕΥΡΙΔΙΚΗ (ΘΕΟΚΛΕΟΥΣ)

104.    ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ

105.    ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

106.    ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

107.    ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

108.    ΖΕΥΓΑ ΑΝΘΗ

109.    ΖΗΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

110.    ΖΗΛΕΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

111.    ΖΙΩΓΑΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

112.    ΖΟΡΜΠΑΛΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

113.    ΖΟΥΜΠΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

114.    ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

115.    ΗΡΩ

116.    ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

117.    ΘΑΛΑΣΣΟΧΩΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

118.    ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

119.    ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ

120.    ΘΗΒΑΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

121.    ΘΩΔΗ ΕΦΗ

122.    ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

123.    ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

124.    ΙΕΡΕΜΙΑΣ ΤΕΡΗΣ

125.    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ

126.    ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

127.    ΚΑΒΒΟΥΡΑΣ ΣΤΑΘΗΣ

128.    ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

129.    ΚΑΖΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

130.    ΚΑΛΑΤΖΗ ΣΤΕΛΛΑ

131.    ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΘΑΝΟΣ

132.    ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

133.    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

134.    ΚΑΠΑΡΟΥ ΑΡΓΥΡΩ

135.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

136.    ΚΑΡΑΚΟΤΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

137.    ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

138.    ΚΑΡΑΛΗ ΜΙΛΛΗ

139.    ΚΑΡΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

140.    ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

141.    ΚΑΡΑΝΤΖΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ

142.    ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΣ

143.    ΚΑΡΟΥΣΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

144.    ΚΑΡΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

145.    ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗ ΕΛΠΙΔΑ

146.    ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΠΑΝΟΣ

147.    ΚΑΤΣΙΜΙΧΑΣ ΧΑΡΗΣ

148.    ΚΑΤΩΠΟΔΗΣ ΤΑΣΟΣ

149.    ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ ΠΟΛΥΣ

150.    ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

151.    ΚΙΤΣΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ

152.    Κληρονόμοι ΜΑΡΚΟΥ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗ

153.    Κληρονόμοι ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

154.    Κληρονόμοι ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΙΤΣΑΝΗ

155.    Κληρονόμοι ΒΟΥΛΑΣ ΠΑΛΛΑ

156.    Κληρονόμοι ΓΙΩΡΓΟΥ ΖΑΜΠΕΤΑ

157.    Κληρονόμοι ΔΗΜΑΚΗ ΓΙΩΡΓΟΥ

158.    Κληρονόμοι ΔΗΜΗΤΡΗ ΖΕΥΓΑ

159.    Κληρονόμοι ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

160.    Κληρονόμοι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΟΛΛΙΑ

161.    Κληρονόμοι ΛΟΙΖΟΥ ΜΑΝΟΥ

162.    Κληρονόμοι ΜΑΝΩΛΗ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

163.    Κληρονόμοι ΜΕΛΙΝΑΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ

164.    Κληρονόμοι ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗ ΓΡΗΓΟΡΗ

165.    Κληρονόμοι ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑΝΝΗ

166.    Κληρονόμοι ΠΕΤΡΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ

167.    Κληρονόμοι ΡΙΤΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ

168.    Κληρονόμοι ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ

169.    Κληρονόμοι ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΠΕΛΛΟΥ

170.    ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

171.    ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΕΛΛΗ

172.    ΚΟΚΟΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

173.    ΚΟΜΝΗΝΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

174.    ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

175.    ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

176.    ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΣΙΑ

177.    ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ

178.    ΚΟΝΟΜΟΔΗ ΕΛΕΝΗ

179.    ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

180.    ΚΟΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

181.    ΚΟΤΡΩΤΣΟΥ ΓΙΟΥΛΑ

182.    ΚΟΤΣΙΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

183.    ΚΟΥΚΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

184.    ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΡΕΝΑ

185.    ΚΟΥΡΟΥΠΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

186.    ΚΟΥΡΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

187.    ΚΟΥΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

188.    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

189.    ΚΥΡΙΑΚΑΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

190.    ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ

191.    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

192.    ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

193.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΚΗΣ

194.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

195.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΙΝΑ

196.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

197.    ΚΩΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

198.    ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΧΑΡΟΥΛΑ

199.    ΛΑΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

200.    ΛΕΙΒΑΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

201.    ΛΕΚΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

202.    ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

203.    ΛΕΟΝΑΡΔΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ

204.    ΛΙΒΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

205.    ΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

206.    ΛΙΝΤΑ ΜΑΙΡΗ

207.    ΛΙΟΥΓΚΟΣ ΗΛΙΑΣ

208.    ΛΟΓΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

209.    ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

210.    ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΩΝ ΑΝΩΓΕΙΩΝ

211.    ΛΥΔΙΑ ΓΙΩΤΑ

212.    ΜΑΓΙΑ ΜΕΛΑΓΙΑ

213.    ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

214.    ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

215.    ΜΑΚΟΥΛΗΣ ΤΖΙΜΗΣ

216.    ΜΑΚΡΗ ΜΑΡΙΝΑ

217.    ΜΑΛΑΜΑΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

218.    ΜΑΝΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

219.    ΜΑΡΑΓΚΟΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

220.    ΜΑΡΑΝΤΗ ΜΑΙΡΗ

221.    ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

222.    ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ

223.    ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ

224.    ΜΑΡΩΝΗ ΑΝΝΑ

225.    ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ

226.    ΜΕΖΙΝΗΣ ΦΑΝΗΣ

227.    ΜΕΪΜΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

228.    ΜΕΛΛΑΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

229.    ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

230.    ΜΕΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

231.    ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

232.    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

233.    ΜΗΤΣΙΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

234.    ΜΠΛΑΝΣ ΜΠΕΜΠΑ

235.    ΜΟΝΑΧΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

236.    ΜΟΥΝΤΖΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

237.    ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΝΑΝΑ

238.    ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

239.    ΜΟΥΤΣΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

240.    ΜΠΑΜΠΑΤΣΙΑ ΛΙΝΑ

241.    ΜΠΑΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

242.    ΜΠΕΛΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

243.    ΜΠΙΓΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

244.    ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

245.    ΜΠΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

246.    ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

247.    ΜΠΟΝΑΤΣΟΣ ΒΛΑΣΙΟΣ

248.    ΜΠΟΤΕΛΗ ΜΕΛΙΝΑ

249.    ΜΠΟΥΛΟΥΓΟΥΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

250.    ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ

251.    ΜΠΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

252.    ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

253.    ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

254.    ΝΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

255.    ΝΑΛΜΠΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ

256.    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΡΙΝΙΩ

257.    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΙΖΕΤΑ

258.    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

259.    ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΡΙΑ

260.    ΝΙΚΟΛΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

261.    ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

262.    ΝΟΜΙΚΟΣ ΝΙΚΟΣ

263.    ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

264.    ΝΤΑΝΤΩΝΑΚΗ ΦΛΕΡΥ

265.    ΞΥΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ

266.    ΞΥΛΟΥΡΗ ΝΙΚΗ

267.    ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΔΕΝΑ

268.    ΟΥΙΛΙΑΜΣ ΤΖΩ

269.    ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

270.    ΠΑΪΤΕΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

271.    ΠΑΝΟΥ ΠΟΛΥ

272.    ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ

273.    ΠΑΝΕΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

274.    ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

275.    ΠΑΠΑ ΕΙΡΗΝΗ

276.    ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

277.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΛΑΚΗΣ

278.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

279.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

280.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΙΤΣΑ

281.    ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

282.    ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

283.    ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ

284.    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ

285.    ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ

286.    ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

287.    ΠΑΠΠΑΣ ΛΑΚΗΣ

288.    ΠΑΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

289.    ΠΑΣΠΑΛΑ ΕΛΛΗ

290.    ΠΑΣΧΑΛΗΣ

291.    ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ

292.    ΠΑΤΑΒΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

293.    ΠΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

294.    ΠΑΥΛΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ

295.    ΠΕΡΙΔΗΣ ΟΡΦΕΑΣ

296.    ΠΕΡΡΑΚΗ ΞΑΝΘΗ

297.    ΠΕΤΑ ΕΛΕΝΗ

298.    ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

299.    ΠΕΤΡΟΥ ΠΟΙΜΗΣ

300.    ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

301.    ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

302.    ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ ΦΩΤΗΣ

303.    ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

304.    ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΣ

305.    ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

306.    ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

307.    ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΘΗΝΙΩΤΗΣ

308.    ΠΡΩΤΟΨΑΛΤΗ ΑΛΚΗΣΤΙΣ

309.    ΠΥΡΓΑΚΗ ΦΙΛΙΑ

310.    ΡΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

311.    ΡΟΔΑ ΕΛΕΝΗ

312.    ΡΟΚΚΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ

313.    ΡΟΥΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

314.    ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

315.    ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΛΙΤΣΑ

316.    ΣΑΛΑΜΠΑΣΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

317.    ΣΑΛΠΕΑ ΠΕΤΡΟΥΛΑ

318.    ΣΑΜΙΟΥ ΔΟΜΝΑ

319.    ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

320.    ΣΙΑΠΑΝΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

321.    ΣΙΑΤΡΑΣ ΣΑΒΒΑΣ

322.    ΣΙΔΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

323.    ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕΛΙΝΑ

324.    ΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

325.    ΣΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

326.    ΣΜΟΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

327.    ΣΜΟΚΟΒΙΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

328.    ΣΟΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑΝΘΗ

329.    ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

330.    ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΛΟΥΙΖΑ

331.    ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

332.    ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΝΤΩ

333.    ΣΤΑΜΟΥ ΡΕΝΑ

334.    ΣΤΑΝΙΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

335.    ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΤΙΣΤΗ

336.    ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΖΑΚ

337.    ΣΤΙΓΚΑ ΘΕΟΔΟΣΙΑ

338.    ΣΤΡΑΤΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΝΑΗ

339.    ΣΥΝΗΘΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ

340.    ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΝΟΤΗΣ

341.    ΣΦΥΡΑΚΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ

342.    ΣΧΟΙΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

343.    ΤΑΝΑΓΡΗ ΜΕΛΙΝΑ

344.    ΤΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

345.    ΤΕΡΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

346.    ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

347.    ΤΖΙΜΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

348.    ΤΖΟΡΝΤΑΝΕΛΛΙ

349.    ΤΖΟΥΜΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

350.    ΤΟΜΑΣ ΑΡΗΣ

351.    ΤΟΝΙΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

352.    ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

353.    ΤΟΥΡΝΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

354.    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

355.    ΤΣΑΚΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ

356.    ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

357.    ΤΣΑΝΑΚΛΙΔΟΥ ΤΑΝΙΑ

358.    ΤΣΕΡΤΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

359.    ΤΣΕΡΤΟΥ ΝΑΝΤΙΑ

360.    ΤΣΕΤΙΝΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ

361.    ΥΔΡΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

362.    ΥΦΑΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

363.    ΦΑΜΕΛΛΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

364.    ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ ΜΑΡΙΑ

365.    ΦΕΙΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

366.    ΦΙΛΟΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ

367.    ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

368.    ΦΩΚΑΣ ΤΟΛΗΣ

369.    ΦΩΤΑ ΠΟΥ ΣΒΗΝΟΥΝ

370.    ΦΩΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

371.    ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗ ΛΗΔΑ

372.    ΧΑΛΚΙΑΣ ΛΑΚΗΣ

373.    ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

374.    ΧΑΡΙΣΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

375.    ΧΑΡΙΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ

376.    ΧΑΤΖΗΑΡΣΕΝΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ

377.    ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

378.    ΧΑΤΖΗΚΟΤΑΚΗ ΑΓΝΗ

379.    ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

380.    ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ

381.    ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΩΣΤΗΣ

382.    ΧΡΙΣΤΙΝΑ

383.    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ

384.    ΧΡΥΣΟΣ ΤΕΡΗΣ

385.    ΧΩΜΑΤΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

386.    ΨΑΡΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

387.    ΨΑΡΙΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

 

ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝ ( ΜΟΥΣΙΚΟΙ )

 

1.       ΑΒΔΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ( Σε ξένους δίσκους εμφανίζεται ως CHRISTOS EVDEL)

2.       ΑΓΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ( Τώνης )

3.       ΑΓΓΕΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

4.       ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

5.       ΑΛΕΞΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ

6.       ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΥΛΟΣ

7.       ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Εμφανίζεται και ως ΣΙΜΟΥΛΤΣ)

8.       ΑΜΠΛΙΑΝΙΤΗΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ

9.       ΑΝΑΔΙΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

10.     ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

11.     ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

12.     ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (Χάρης)

13.     ΑΝΘΙΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

14.     ΑΝΤΥΠΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

15.     ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

16.     ΑΠΕΡΓΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

17.     ΑΠΟΣΤΟΛΑΡΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

18.     ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

19.     ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

20.     ΑΡΑΠΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

21.     ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΑ ΛΟΥΚΙΑ

22.     ΑΡΜΑΓΟΣ ΜΙΧΑΗΛ

23.     ΑΡΧΟΝΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

24.     ΑΣΩΝΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

25.     ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

26.     ΑΧΑΛΙΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ

27.     ΑΧΛΑΔΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΣ

28.     ΒΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

29.     ΒΑΜΒΟΥΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

30.     ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

31.     ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ)

32.     ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ ΗΛΙΑΣ

33.     ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

34.     ΒΑΣΙΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

35.     ΒΑΣΙΛΑΣ ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ (Κίμων)

36.     ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

37.     ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

38.     ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

39.     ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

40.     ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

41.     ΒΗΧΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

42.     ΒΗΧΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

43.     ΒΗΧΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

44.     ΒΛΑΧΟΥ ΒΗΧΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ

45.     ΒΟΡΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

46.     ΒΟΥΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ (Κληρονόμοι Βασσάλου Ιωάννη)

47.     ΒΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

48.     ΒΥΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

49.     ΓΑΒΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

50.     ΓΑΒΑΛΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

51.     ΓΑΒΡΙΔΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

52.     ΓΑΒΡΙΕΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Κληρονόμοι Ζαμπέτα Γεωργίου)

53.     ΓΑΪΔΕΜΒΕΡΓΕΡ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ)

54.     ΓΑΛΑΚΤΕΡΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

55.     ΓΑΛΑΤΣΙΝΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ

56.     ΓΑΝΩΣΕΛΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

57.     ΓΑΡΓΑΛΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ

58.     ΓΕΡΑΣΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

59.     ΓΕΡΟΝΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

60.     ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

61.     ΓΕΩΡΓΟΣΤΑΘΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

62.     ΓΕΩΡΓΟΤΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

63.     ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

64.     ΓΕΩΡΓΟΥΝΤΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Ντίνος)

65.     ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

66.     ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

67.     ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

68.     ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΒΑΪΟΣ

69.     ΓΙΑΠΡΑΚΑΣ ΝΑΟΥΜ (ΜΑΚΗΣ)

70.     ΓΙΑΤΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

71.     ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

72.     ΓΚΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

73.     ΓΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

74.     ΓΚΕΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ)

75.     ΓΚΙΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

76.     ΓΚΟΥΜΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

77.     ΓΛΕΝΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

78.     ΓΟΥΔΑΚΗΣ ΖΗΣΗΣ

79.     ΓΟΥΖΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

80.     ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

81.     ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

82.     ΓΡΑΒΑΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

83.     ΓΡΑΨΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

84.     ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

85.     ΓΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

86.     ΔΑΜΙΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

87.     ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

88.     ΔΕΚΕΡΙΑΝ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

89.     ΔΕΛΗΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

90.     ΔΕΣΠΟΤΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

91.     ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΟΣ

92.     ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

93.     ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

94.     ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Αλέκος)

95.     ΔΙΑΚΟΓΙΩΡΓΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

96.     ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ

97.     ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ

98.     ΔΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

99.     ΔΟΥΡΔΟΥΜΠΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

100.    ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

101.    ΔΡΑΜΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

102.    ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

103.    ΔΡΟΓΚΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

104.    ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

105.    ΕΓΓΤΟΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

106.    ΕΚΙΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

107.    ΖΑΡΙΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

108.    ΖΑΦΕΙΡΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

109.    ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

110.    ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

111.    ΖΑΧΑΡΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

112.    ΖΑΧΑΡΙΟΥΔΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

113.    ΖΕΡΒΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

114.    ΖΕΡΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

115.    ΖΕΡΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

116.    ΖΕΡΒΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

117.    ΖΕΡΜΠΙΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

118.    ΖΗΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

119.    ΖΗΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

120.    ΖΙΩΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

121.    ΖΟΥΜΠΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

122.    ΖΟΥΜΠΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

123.    ΖΩΓΡΑΦΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

124.    ΗΛΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

125.    ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

126.    ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

127.    ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

128.    ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

129.    ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

130.    ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

131.    ΙΑΤΡΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

132.    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

133.    ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

134.    ΙΩΑΝΝΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

135.    ΚΑΖΑΣΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

136.    ΚΑΖΑΣΟΓΛΟΥ ΜΕΤΤΙΛΤ

137.    ΚΑΖΙΑΚΟΥΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

138.    ΚΑΛΑΪΤΖΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

139.    ΚΑΛΑΝΤΖΑΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

140.    ΚΑΛΑΡΓΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Εμφανίζεται και ως Τζώρτζης)

141.    ΚΑΛΛΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

142.    ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Θάνος)

143.    ΚΑΛΛΙΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Τίτος)

144.    ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

145.    ΚΑΜΠΟΥΡΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

146.    ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

147.    ΚΑΠΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

148.    ΚΑΠΗΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

149.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

150.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

151.    ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΛΗΣ)

152.    ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

153.    ΚΑΡΑΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

154.    ΚΑΡΑΜΠΕΣΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

155.    ΚΑΡΑΝΤΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

156.    ΚΑΡΑΝΤΙΝΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

157.    ΚΑΡΑΣΤΑΜΑΤΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

158.    ΚΑΡΑΤΑΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

159.    ΚΑΡΑΤΖΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

160.    ΚΑΡΔΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

161.    ΚΑΡΙΠΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

162.    ΚΑΡΝΕΖΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

163.    ΚΑΡΟΥΝΤΖΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ (ΦΩΦΗ)

164.    ΚΑΡΥΔΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

165.    ΚΑΡΥΩΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

166.    ΚΑΣΣΑΒΕΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

167.    ΚΑΣΤΡΩΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

168.    ΚΑΣΦΙΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

169.    ΚΑΤΑΚΟΥΖΗΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

170.    ΚΑΤΡΙΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

171.    ΚΑΤΣΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΡΟΣ)

172.    ΚΑΤΣΑΡΜΕΝΟΥΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

173.    ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

174.    ΚΑΤΣΑΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

175.    ΚΑΤΣΙΑΝΗΣ

176.    ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

177.    ΚΑΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΑΚΗΣ)

178.    ΚΑΨΑΛΗΣ ΒΥΡΩΝ

179.    ΚΕΣΙΔΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

180.    ΚΛΑΒΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

181.    ΚΛΟΥΒΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

182.    ΚΟΚΟΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

183.    ΚΟΚΟΤΖΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

184.    ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

185.    ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

186.    ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

187.    ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

188.    ΚΟΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ (Κληρονόμοι Κονιτόπουλου Γεώργιου)

189.    ΚΟΝΤΑΚΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

190.    ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

191.    ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (Κληρονόμοι Λιβιεράτου Σπυρίδωνος)

192.    ΚΟΝΤΟΠΙΔΗΣ ΜΑΡΚΟΣ

193.    ΚΟΡΔΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

194.    ΚΟΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

195.    ΚΟΤΕΠΑΝΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

196.    ΚΟΤΣΙΝΑΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

197.    ΚΟΤΣΩΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

198.    ΚΟΥΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

199.    ΚΟΥΚΟΥΛΑΡΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

200.    ΚΟΥΚΟΥΛΙΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

201.    ΚΟΥΛΑΞΙΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

202.    ΚΟΥΛΑΞΙΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

203.    ΚΟΥΛΑΞΙΖΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

204.    ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

205.    ΚΟΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

206.    ΚΟΥΤΕΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

207.    ΚΟΥΤΖΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

208.    ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

209.    ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

210.    ΚΡΙΜΙΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

211.    ΚΡΟΚΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

212.    ΚΥΠΡΑΙΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΣΤΕΛΛΑ)

213.    ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ (ΜΕΜΟΣ)

214.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

215.    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

216.    ΚΩΣΤΑΡΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

217.    ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

218.    ΚΩΣΤΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ

219.    ΚΩΣΤΟΥΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

220.    ΚΩΤΣΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

221.    ΛΑΒΡΑΝΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

222.    ΛΑΒΡΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

223.    ΛΑΒΡΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

224.    ΛΑΓΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

225.    ΛΑΖΑΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

226.    ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

227.    ΛΑΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

228.    ΛΑΣΚΑΡΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)

229.    ΛΙΑΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ)

230.    ΛΙΒΕΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΤΑΣΟΣ)

231.    ΛΙΟΝΟΥΔΑΚΗΣ ΦΑΙΔΩΝ

232.    ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

233.    ΛΟΥΤΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

234.    ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ

235.    ΛΥΝΤΣ ΝΤΕΪΒΙΝΤ

236.    ΜΑΓΚΑΝΑΡΗΣ ΑΓΑΠΗΤΟΣ

237.    ΜΑΓΚΑΦΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

238.    ΜΑΓΚΑΦΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

239.    ΜΑΓΚΛΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

240.    ΜΑΖΑΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

241.    ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

242.    ΜΑΚΡΟΠΟΔΗ ΜΑΖΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

243.    ΜΑΛΛΙΔΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (Κληρονόμοι Μαλλίδη Γεωργίου)

244.    ΜΑΛΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)

245.    ΜΑΝΔΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

246.    ΜΑΝΕΣΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

247.    ΜΑΝΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

248.    ΜΑΝΤΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

249.    ΜΑΝΩΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΙΩΛΑΣ)

250.    ΜΑΡΑΚΟΝΙΧΕΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

251.    ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

252.    ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

253.    ΜΑΡΙΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

254.    ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Κληρονόμοι Μωράκη Τάκη)

255.    ΜΑΤΑΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

256.    ΜΑΤΣΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

257.    ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΗΤΑΣ

258.    ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΩΜΑΣ

259.    ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

260.    ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ ΜΕΪΜΑΡΗΣ)

261.    ΜΕΪΤΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

262.    ΜΕΛΑΚΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

263.    ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

264.    ΜΕΤΑΛΛΗΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

265.    ΜΕΤΑΛΛΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

266.    ΜΕΤΑΞΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

267.    ΜΗΛΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

268.    ΜΗΛΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

269.    ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

270.    ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

271.    ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

272.    ΜΟΥΖΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

273.    ΜΠΑΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

274.    ΜΠΑΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

275.    ΜΠΑΡΜΠΑΓΑΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

276.    ΜΠΑΣΙΛΑΡΗΣ ΑΣΗΜΑΚΗΣ (ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΜΑΚΗΣ)

277.    ΜΠΑΣΙΟΣ ΗΛΙΑΣ

278.    ΜΠΑΣΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

279.    ΜΠΕΪΚΟΦ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ

280.    ΜΠΕΚΟΣ ΣΥΜΕΩΝ (ΜΑΚΗΣ)

281.    ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

282.    ΜΠΙΤΖΕΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

283.    ΜΠΟΤΣΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ (Κληρονόμοι Μπότσιου Σταύρου)

284.    ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ ΛΕΟΝΑΡΔΟΣ

285.    ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

286.    ΜΠΟΥΣΔΟΥΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

287.    ΜΠΟΥΤΣΕΛΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

288.    ΜΠΟΥΤΣΙΚΑΚΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

289.    ΜΠΡΑΧΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΠΙΔΑ (Κληρονόμοι Μπραχόπουλου Γεωργίου)

290.    ΜΠΡΙΦΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

291.    ΜΥΛΩΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

292.    ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

293.    ΜΩΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

294.    ΝΑΚΑΣΙΑΝ ΧΑΤΖΙΚ (ΤΣΙΚ)

295.    ΝΗΡΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

296.    ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

297.    ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

298.    ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

299.    ΝΙΚΟΛΕΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

300.    ΝΙΚΟΛΕΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

301.    ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

302.    ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

303.    ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ)

304.    ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

305.    ΝΟΥΣΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

306.    ΝΤΟΥΤΣΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ)

307.    ΝΤΟΥΦΕΞΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

308.    ΝΤΥΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ

309.    ΞΥΔΟΥΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ (ΜΑΝΟΣ)

310.    ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

311.    ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ)

312.    ΠΑΛΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

313.    ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

314.    ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

315.    ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

316.    ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

317.    ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

318.    ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

319.    ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

320.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

321.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ (ΑΛΚΗΣ)

322.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Λάκης ή Με τα Ψηλά ρεβέρ)

323.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

324.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

325.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

326.    ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

327.    ΠΑΠΑΔΟΥΚΑΣ

328.    ΠΑΠΑΖΑΧΑΡΙΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

329.    ΠΑΠΑΜΑΚΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

330.    ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΗΛ

331.    ΠΑΠΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

332.    ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

333.    ΠΑΠΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

334.    ΠΑΠΠΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

335.    ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

336.    ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

337.    ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ)

338.    ΠΑΣΛΑΜΟΥΣΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Εμφανίζεται και ως ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΛΑΜ)

339.    ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

340.    ΠΑΥΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

341.    ΠΕΛΕΛΗΣ ΠΟΛΥΚΛΕΙΤΟΣ

342.    ΠΕΡΔΙΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ (ΑΚΗΣ)

343.    ΠΕΡΙΔΗΣ ΟΡΦΕΑΣ

344.    ΠΕΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

345.    ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

346.    ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

347.    ΠΕΤΡΟΝΙΚΟΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

348.    ΠΙΚΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

349.    ΠΙΚΡΙΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

350.    ΠΙΛΑΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ (ΣΑΚΗΣ)

351.    ΠΙΤΣΙΛΑΔΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

352.    ΠΙΤΣΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

353.    ΠΛΑΓΙΑΝΝΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

354.    ΠΛΑΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΡΕΣΤΗΣ (ΟΡΕΣΤΗΣ)

355.    ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

356.    ΠΛΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

357.    ΠΛΕΣΣΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

358.    ΠΛΕΣΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΜΙΜΗΣ)

359.    ΠΛΙΑΤΣΙΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

360.    ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

361.    ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

362.    ΠΟΛΥΔΩΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

363.    ΠΟΛΥΚΑΝΔΡΙΩΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

364.    ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

365.    ΡΕΓΓΙΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

366.    ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

367.    ΡΕΝΙΕΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

368.    ΡΟΪΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

369.    ΡΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

370.    ΡΟΥΣΣΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

371.    ΡΩΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

372.    ΣΑΚΑΝΤΑΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

373.    ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

374.    ΣΑΚΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

375.    ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

376.    ΣΑΡΔΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

377.    ΣΑΡΙΚΟΣ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ (ΓΙΑΝΝΗΣ)

378.    ΣΑΡΙΤΖΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ

379.    ΣΑΡΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ

380.    ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΜΙΧΑΗΛ

381.    ΣΙΒΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

382.    ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

383.    ΣΙΜΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

384.    ΣΙΝΑΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

385.    ΣΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

386.    ΣΙΟΥΡΑΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

387.    ΣΚΑΒΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

388.    ΣΚΑΛΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

389.    ΣΚΑΜΑΓΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

390.    ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

391.    ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (ΑΡΗΣ)

392.    ΣΚΛΗΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ

393.    ΣΚΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

394.    ΣΟΚΟΡΕΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ

395.    ΣΟΥΚΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (Κληρονόμοι Σούκα Βασιλείου)

396.    ΣΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

397.    ΣΟΥΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

398.    ΣΟΥΚΑΣ ΗΛΙΑΣ

399.    ΣΟΥΚΑΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

400.    ΣΟΥΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΥΤΙΝΟΣ

401.    ΣΟΥΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ

402.    ΣΟΥΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ)

403.    ΣΟΥΛΚΟΥΚΙ ΓΚΙΟΡΓΚΟ (ZEKY SULKUQI)

404.    ΣΟΦΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

405.    ΣΠΑΘΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

406.    ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

407.    ΣΤΑΘΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

408.    ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

409.    ΣΤΑΜΑΤΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ (Εμφανίζεται και ως Σπόρος)

410.    ΣΤΑΜΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

411.    ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

412.    ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

413.    ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

414.    ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (Κληρονόμοι Στεφανόπουλου Στέφανου)

415.    ΣΤΟΚΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)

416.    ΣΤΟΥΝΙ ΑΛΦΡΕΝΤ

417.    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΕΟΛΟΓΟΣ

418.    ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

419.    ΣΥΝΤΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

420.    ΣΥΝΤΡΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

421.    ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

422.    ΣΩΦΡΟΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

423.    ΤΑΜΠΟΥΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

424.    ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΟΙΒΟΣ (ΦΟΙΒΟΣ)

425.    ΤΑΣΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

426.    ΤΑΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

427.    ΤΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ

428.    ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

429.    ΤΕΝΤΙΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

430.    ΤΖΙΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

431.    ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ ΖΩΗ

432.    ΤΟΛΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

433.    ΤΟΠΟΥΖΙΔΗ ΑΡΕΤΗ

434.    ΤΟΥΛΙΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

435.    ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

436.    ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

437.    ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ

438.    ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ

439.    ΤΣΑΓΚΟΥΡΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

440.    ΤΣΑΚΑΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

441.    ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ

442.    ΤΣΑΜΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

443.    ΤΣΑΝΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

444.    ΤΣΕΜΠΕΡΟΥΛΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

445.    ΤΣΕΣΜΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

446.    ΤΣΙΒΓΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

447.    ΤΣΙΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

448.    ΤΣΙΛΙΠΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ

449.    ΤΣΙΝΑΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ

450.    ΤΣΙΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΟΥΚΑΣ)

451.    ΤΣΙΡΛΙΑΓΚΟΣ ΑΣΤΕΡΙΝΟΣ (ΣΤΕΡΓΙΟΣ)

452.    ΤΣΙΧΛΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

453.    ΤΣΟΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

454.    ΤΣΟΛΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

455.    ΤΣΟΡΟΥΚΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

456.    ΤΣΟΥΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

457.    ΦΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

458.    ΦΑΡΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

459.    ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

460.    ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

461.    ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

462.    ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

463.    ΦΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΩΤΙΟΥ)

464.    ΦΩΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ ΦΩΤΙΟΥ)

465.    ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

466.    ΦΩΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

467.    ΧΑΛΚΙΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

468.    ΧΑΛΚΙΑΣ ΠΕΤΡΟΣ

469.    ΧΑΛΚΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

470.    ΧΑΝΙΩΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

471.    ΧΑΡΙΣΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ

472.    ΧΑΤΖΗΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΒΕΡΚΙΟΣ

473.    ΧΑΤΖΗΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ

474.    ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

475.    ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

476.    ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

477.    ΧΑΤΖΗΪΩΑΝΝΟΥ ΤΙΜΟΛΕΩΝ

478.    ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

479.    ΧΑΤΖΗΜΑΝΩΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

480.    ΧΑΤΖΗΝΑΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

481.    ΧΑΤΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

482.    ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

483.    ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

484.    ΧΙΟΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

485.    ΧΟΥΔΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΝΙΚΟΣ ΒΑΡΔΗΣ)

486.    ΧΡΗΣΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ

487.    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ

488.    ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (Κληρονόμοι Χριστοδούλου Δημητρίου)

489.    ΨΑΛΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

490.    ΨΑΡΑΔΑΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.