ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










HORECA 2011 : Tο 4ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας και όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια της έκθεσης, από 3 έως 6 Φεβρουαρίου 2011, στο Expo Athens.

  

 

 

Για τις δύο σημαντικές εκθέσεις στον τομέα της μαζικής εστίασης τις οποίες διοργανώνει η «Forum Α.Ε.»* (HO.RE.CA. και ΑΡΤΟΖΑ)  είχαμε αναφερθεί στο άρθρο μας (8/6/2010) με τίτλο ΑΡΤΟΖΑ & HO.RE.CA. 2011 : Αναβαθμίζονται και μεταφέρονται σε νέα υπερσύγχρονα εκθεσιακά κέντρα.

 

 

  

 

Ειδικότερα όσον αφορά την 6η HORECA 2011, αναμένεται να προσφέρει μια εκθεσιακή εμπειρία ευρωπαϊκών προδιαγραφών στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες της οι οποίοι θα ξεναγηθούν σε τρεις και πλέον εκατοντάδες περιπτέρων, αφού η συμμετοχή των επιχειρήσεων του κλάδου, παρά την έντονα αρνητική οικονομική συγκυρία, είναι μαζική.

 

Στα πλαίσια της 6ης Διεθνούς Έκθεσης HORECA 2011 θα διοργανωθεί, με την ευθύνη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αρχιμαγείρων και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών το 4ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας.

 

Το 4ο Διεθνές Φόρουμ Γαστρονομίας προγραμματίζεται έτσι ώστε να επικεντρωθεί στην παρουσίαση μιας ολοκληρωμένης πρότασης για το ελληνικό πρωινό με στόχο να υιοθετηθεί από τα ξενοδοχεία της χώρας μας. Εξ άλλου, η Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθηνών υπό την αιγίδα του ΕΟΤ θα διοργανώσει για πρώτη φορά το Εθνικό Συμβούλιο Γαστρονομίας, με τη συμμετοχή φορέων του τουριστικού και επιχειρηματικού κλάδου, για την ανάδειξη της γαστρονομίας ως αναπόσπαστου μέρος του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.  

 

 

 

Από εκδήλωση του Chefs Club στην 5η HORECA

 

 

Οι οργανωτές της 6ης HORECA 2011 («Forum Α.Ε.»*) προετοιμάζουν ειδικά σεμινάρια για την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων του κλάδου σε περιόδους κρίσης τα οποία αναμένεται να παρακολουθήσουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι επαγγελματίες της μαζικής εστίασης.

 

Παράλληλα με ομόφωνη απόφαση του SCAE (Specialty Coffee Association Europe) Ελλάδος όλα τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ για το 2011 θα διεξαχθούν στα πλαίσια της 6ης Διεθνούς Έκθεσης HORECA 2011, κάτι που επιβεβαιώνει την ολοένα και μεγαλύτερη διεισδυτικότητα της έκθεσης στην αγορά της Καφεστίασης.

 

Τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ που θα διεξαχθούν κατά την διάρκεια της Έκθεσης, με στόχο την αναβάθμιση του ποιοτικού καφέ στην χώρα μας, είναι τα εξής: «Καλύτερος Έλληνας Barista», «Καφές & Αλκοόλ» και «Ελληνικός Καφές / Ibrik Cupping»

 

Υπενθυμίζεται ότι και η 6η HORECA 2011 θα υποστηριχθεί με έντονη διαφημιστική καμπάνια, όπως άλλωστε και κατά το παρελθόν, κάτι που έχει ήδη οδηγήσει στην καθιέρωση της Έκθεσης στην συνείδηση των επαγγελματιών που ασχολούνται στον τομέα ΗΟ.RE.CA. – και όχι μόνο.

 

 

 

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η ευκολότερη πρόσβαση στο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS στο οποίο θα πραγματοποιηθεί η 6η Διεθνής Έκθεση HORECA μεταξύ 3 και 6 Φεβρουαρίου 2011, είναι η χρησιμοποίηση του Μετρό ή του Προαστιακού Σιδηροδρόμου μέχρι το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας από όπου  ειδικά πούλμαν της έκθεσης θα μεταφέρουν δωρεάν, ανά πέντε λεπτά, τους επισκέπτες από και προς το εκθεσιακό κέντρο.

 

*«Forum Α.Ε.», Βηλαρά 2 - Αθήνα 10437, τηλ: 210 5242100 - Fax: 210 5246581, E-mail: info@forumsa.gr, www.forumsa.gr .

 

 

 

Κ & Β Analysis

5 Νοεμβρίου 2010

kb@kbanalysis.com

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αγοράζουμε Ελληνικά:

Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση – είναι στο χέρι μας!

 

 



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.