ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










«Πρόγευση Νεμέας 2007» : 14 Μαίου 2007 στο Sofitel Αεροδρομίου Αθηνών

Μετά από 3 συνεχείς χρονιές επιτυχημένης διοργάνωσης, μια από τις πιο καινοτόμες οινικές εκδηλώσεις που έγιναν ποτέ στην Ελλάδα επαναλαμβάνεται: Η «Πρόγευση Νεμέας 2007» θα διεξαχθεί και φέτος, στις 14 Μαϊου 2007 (13:00 – 19:00), στο ξενοδοχείο Sofitel του αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος», υπό την αιγίδα των ΕΝΟΑΝ (Ένωση Οινοποιών & Αμπελουργών Νεμέας) και ΕΝΟΑΠ (Ένωση Οινοπαραγωγών του Αμπελώνα Πελοποννήσου).

 

Η «Πρόγευση Νεμέας» απευθύνεται σε «σούπερ-επαγγελματίες» οίνου (αγοραστές, οινοχόους και εξειδικευμένους δημοσιογράφους) και η είσοδος σε αυτήν γίνεται μόνο με πρόσκληση (πληροφορίες: 210 766 0560, www.nemeawines.gr). Οι επισκέπτες θα δοκιμάσουν σε «αβάν πρεμιέρ» τα κρασιά ΟΠΑΠ ΝΕΜΕΑ της νέας εσοδείας (2006), μέσα από το βαρέλι, καθώς και εκείνα της προηγούμενης χρονιάς (2005), που σύντομα θα βγουν στην αγορά. Σκοπός είναι η διαμόρφωση μιας πρώτης γνώμης γι’ αυτά και η ανταλλαγή απόψεων με τους οινοπαραγωγούς. Δεν αποκλείεται, όμως, και το κλείσιμο εμπορικών συμφωνιών, όπως έχει συμβεί τα προηγούμενα χρόνια. Η εκδήλωση είναι κλειστή (exclusive), έτσι ώστε να δοθεί το έδαφος και ο χρόνος στους συμμετέχοντες για μια ουσιαστική επαφή με τους επαγγελματίες επισκέπτες.

 

Η αποτελεσματικότητα της εκδήλωσης του 2006 οδήγησε στην επιλογή του ίδιου χώρου για τη διεξαγωγή της (ξενοδοχείο Sofitel), στοχεύοντας και πάλι στην προσέλκυση ακόμα περισσότερων αγοραστών οίνου και άλλων επαγγελματιών, καθώς η πρόσβαση εκεί είναι ευκολότατη, απ’ όλο το Λεκανοπέδιο και το πάρκινγκ άνετο. Επιπλέον, δίνεται η δυνατότητα σε πολλούς επαγγελματίες από την υπόλοιπη Ελλάδα, να επισκεφθούν την «Πρόγευση Νεμέας 2007», ακόμα και αυθημερόν. Εν τω μεταξύ, η γειτνίαση με το αεροδρόμιο ενθαρρύνει ακόμα και τις επισκέψεις από το εξωτερικό. Η διοργανώτρια εταιρεία οινικής επικοινωνίας Vinetum εκτιμά πως την «Πρόγευση Νεμέας 2007» θα επισκεφθούν και φέτος πολλοί έμποροι και στελέχη Horeca, που βρίσκονται εντός και εκτός Αθηνών, οι οποίοι θα εκμεταλλευτούν την ευκολία που τους παρέχεται.

 

Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει δείπνο εργασίας, στο εστιατόριο «Karavi» του ξενοδοχείου Sofitel, με προσκεκλημένους τους συμμετέχοντες Νεμεάτες οινοπαραγωγούς και εξειδικευμένους δημοσιογράφους οίνου και γεύσης. Το δείπνο είναι μια χορηγία της εταιρείας οινολογικού εξοπλισμού Α.Γ. Κοροπούλη. Άλλος μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης είναι η κρυσταλοποιία Riedel, με τα κορυφαία ποτήρια κρασιού, της οποίας θα γίνουν οι γευστικές δοκιμές στην «Πρόγευση Νεμέας 2006».

 

H «Πρόγευση Νεμέας 2006» διοργανώνεται από την VINETUM Ε.Π.Ε., Λ. Καρέα 41, 162 33 Καρέας Βύρωνα, Τηλ.: 210 766 0560 Fax: 210766 0680

Ε-mail: info@vinetum.gr ,  www.vinetum.gr



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.