ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ: Μια νέα, εξαιρετική ιστοσελίδα για τα κρασιά.

 

              

 

Ο Γιάννης Διγενάκης, ένας αυτοδημιούργητος και πολύ δραστήριος Κρητικός,  από το 1992 έχει δημιουργήσει μια σειρά κρασιών τα οποία βρίσκονται σε χιλιάδες σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Κρήτη – και όχι μόνο: Επιλεγμένα σημεία ολόκληρης της Ελλάδος και αρκετές χώρες στο εξωτερικό «απολαμβάνουν» τα κρασιά της οικογένειας Διγενάκη, με «αιχμή του δόρατος» την σειρά «Vin de Crete» σε λευκό, ροζέ ή κόκκινο.

 

Η νέα γενιά που αρχίζει να προσφέρει στην οικογενειακή επιχείρηση δείχνει την αξία της:  Μια νέα εξαιρετική ιστοσελίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.digenakis.gr προσφέρει σε κάθε επισκέπτη την γνωριμία των κρασιών της οικογένειας Διγενάκη με ένα απλό και συγκεντρωτικό τρόπο :

Στην αρχή επιλέγει κανείς μία από τις τρεις γλώσσες που επιθυμεί: Ελληνικά, Αγγλικά ή Γερμανικά.

Μετά την επιλογή αυτή βρίσκεται σε μια σελίδα (φωτογραφία) στην οποία, με μια ματιά, συνυπάρχουν τα κυριότερα προϊόντα της Οινοποιίας. Εκεί μπορεί να διαλέξει κανείς όποια φιάλη επιθυμεί για την οποία παίρνει αναλυτικές πληροφορίες.  Ταυτόχρονα όλες οι άλλες δυνατότητες που του προσφέρει η επίσκεψή του στην ιστοσελίδα των κρασιών «Διγενάκη», είναι λιτές, προσιτές και –το κυριότερο-  εμφανέστατες, χωρίς κανένα κόπο ή ψάξιμο: «Κρασιά», «Ετικέτες», «Όραμα», «Οινοποιείο», «Επικοινωνία».

 

Η ιστοσελίδα αυτή αποτελεί, κατά την γνώμη μας, μια εξαιρετική περίπτωση προβολής  προϊόντων μιας μεσαίας ακόμα επιχείρησης που έχει όραμα και προοπτικές για να μεγαλώσει!

 



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.