Mikroulis Import: Δυναμική παρουσία στην σημαντική αγορά του Ανόβερου

Ο Θανάσης Μικρούλης ασχολείται από το 1986 με την εισαγωγή και διανομή Ελληνικών τροφίμων και ποτών σε Ελληνικά εστιατόρια που λειτουργούν σε μια ακτίνα 250 χιλιομέτρων από την πόλη του Ανόβερου και συμπεριλαμβάνουν τις περιοχές Kassel, Bielefeld και Gottingen.

Η ιδιόκτητη αποθήκη του περιλαμβάνει χώρους αποθήκευσης 2.000 τ.μ., μαζί με τους χώρους κατάψυξης, γραφεία 300 τ.μ. ενώ για την εξυπηρέτηση των πελατών του διαθέτει 7 φορτηγά – ψυγεία των 4,5 τόνων απασχολώντας στην επιχείρησή του συνολικά 14 άτομα. Το «μερίδιο αγοράς» που κατέκτησε με σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια όλα αυτά τα χρόνια, ξεπερνάει σήμερα το 50%.

Ο Θανάσης Μικρούλης συνεργάζεται με δεκάδες Έλληνες εξαγωγείς, μεταξύ των οποίων Τσάνταλης, Μπουτάρης, Σκούρας, Καβίνο, Πυλαβάς, Ζαναέ, Καλλιμάνης, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, Κτήμα Νίκου Λαζαρίδη, Τυράς, Χελμός, Βούσμαλης, Παλίρροια, ΙΝΟ, Μιχαλάκης, Κεχρής, Ιωνική, Πανεμπορική, Κωνσταντόπουλος, Select, Ελληνικά Κελλάρια, Αγροκτήματα Θράκης, Καράλη, Κτήμα Χατζημιχάλη, Αχάια Κλάους κ.α.

Σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό restaurant.com.gr, η οποία θα δημοσιευτεί στο τεύχος Ιανουαρίου / Φεβρουαρίου 2008, μιλάει για όλα τα θέματα που απασχολούν την σημαντική αγορά της Βόρειας Γερμανίας: Για το μέλλον των ελληνικών εστιατορίων και των ελληνικών τροφίμων και ποτών στην Γερμανία, για την συνεργασία του με τους Έλληνες εξαγωγείς, για το πρόγραμμα του ΟΠΕ kerasma, για τον «ενδοελληνικό» ανταγωνισμό, τις προσπάθειες οργανωμένης προβολής Ελληνικών προϊόντων, τις φθηνές τιμές διάθεσης του «Ούζου» και πολλά άλλα και ενδιαφέροντα θέματα.

Η συνέντευξη του Θανάση Μικρούλη θα εμφανιστεί και στην ιστοσελίδα www.restaurant.com.gr μόλις κυκλοφορήσει το τεύχος Ιανουαρίου / Φεβρουαρίου του περιοδικού, το οποίο θα μπορείτε να ξεφυλλίσετε από την οθόνη σας με όλα τα θέματα και τις διαφημίσεις που θα περιλαμβάνει.