ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










Τσιλιλή : Αποστάγματα Σταφυλιού από την «Β.Σ. Καρούλιας ΑΒΕΕΠ»

                                                

 

Η αποσταγματοποιϊα ΤΣΙΛΙΛΗ παρουσιάζει μια μοναδική σειρά από μονοποικιλιακά αποστάγματα σταφυλιού – Ξινόμαυρο, Μοσχάτο Αμβούργου, Chardonnay, Cabernet Sauvignon -, γεμάτα από σπάνια αρώματα και γεύσεις, διαθέσιμα σε περιορισμένο μόνο αριθμό φιαλών. 

 

Τα μονοποικιλιακά αποστάγματα σταφυλιού συμπυκνώνουν μέσα τους όλη τη δύναμη και τον πλούτο του ευλογημένου καρπού της αμπέλου, αποκαλύπτοντάς μας απλόχερα τους κρυμμένους θησαυρούς της φύσης!

 

Στις ημιορεινές πλαγιές της περιοχής των Μετεώρων, στη Θεσσαλία, ευδοκιμούν τα ιδιόκτητα αμπέλια της οικογένειας Τσιλιλή. Το κλίμα εδώ είναι ηπειρωτικό με συχνούς τους βόρειους δροσερούς ανέμους. Οι ποικιλίες Μοσχάτο Αμβούργου, Ξινόμαυρο, Cabernet Sauvignon και Chardonnay προσαρμόσθηκαν ιδανικά στα φιλόξενα, αμμοαργιλώδη και ασβεστολιθικά εδάφη. Τα αμπέλια αυτά μας χαρίζουν περιορισμένη ποσότητα σταφυλιών υψηλής ποιότητας, που ζυμώνονται ολόκληρα, αμέσως μετά τον τρυγητό, σε αυστηρά ελεγχόμενες συνθήκες. Στη συνέχεια, κατά τη διαδικασία της αργής απόσταξης των ζυμωμένων σταφυλιών στους μικρούς χάλκινους αποστακτήρες, ξεχωρίζεται, σταγόνα – σταγόνα, μόνο η καρδιά του αποστάγματος.

 

Η ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της κάθε ποικιλίας οφείλει πολλά στην απαράμιλλη τέχνη της απόσταξης, τη γνώση και την εμπειρία της οικογένειας Τσιλιλή.  Μετά από ωρίμανση έξι μηνών, κάθε απόσταγμα συσκευάζεται σε κομψή γυάλινη φιάλη, αντίστοιχης γοητείας με το περιεχόμενο.

 

Τα αποστάγματα σταφυλιού ΤΣΙΛΙΛΗ, μικρά διάφανα αριστουργήματα, απευθύνονται στους λάτρεις της ποιότητας – όσους αναζητούν την τελειότητα στην πιο αυθεντική της έκφραση.  Απολαύστε τα ιδανικά για να ολοκληρώσετε ένα αξέχαστο γεύμα!

 

Τα αποστάγματα διανέμονται στην ελληνική αγορά από τη Β.Σ. ΚΑΡΟΥΛΙΑΣ και υπάρχουν σε επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια.



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.