ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










ARTOZYMA και COFFEEBIZ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

HELEXPO A.E.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρίτη 14  Μαρτίου 2006

 

ARTOZYMA και COFFEEBIZ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο.

 

4η ARTOZYMA:  Aυξημένοι, κατά 50% οι επισκέπτες της 4ης ARTOZYMA και πάνω από 100% της 5ης COFFEEBIZ.

 

Τα χρυσά και αργυρά μέλη του ARTOZYMA CLUB.

 

131 βραβεία και επαίνους στους  κερδισμένους του 3ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.

 

Αυξημένη προσέλευση επισκεπτών  από την Ελλάδα και το εξωτερικό, κατά 50% περίπου, σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση σημειώθηκε στη διάρκεια λειτουργίας της 4ης Διεθνούς Έκθεσης Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής ARTOZYMA 2006, ενώ, υπερδιπλάσια επισκεψιμότητα καταγράφηκε  και στην 5η Διεθνή Έκθεση για τον καφέ COFFEEBIZ. Οι εκθέτες των δύο διοργανώσεων εκφράζουν την απόλυτη ικανοποίησή τους, καθώς πραγματοποίησαν μεγάλο αριθμό επιχειρηματικών συναντήσεων, από τις οποίες αναμένεται να προκύψουν σημαντικές συνεργασίες.

 

Συγκεκριμένα, η 4η ARTOZYMA που διοργάνωσε η HELEXPO σε συνεργασία  με την Ομοσπονδία Αρτοποιών Ελλάδος, δέχθηκε  13.039 επισκέπτες έναντι 9.150 το 2004, ενώ η 5η COFFEEBIZ που συνδιοργάνωσαν η HELEXPO με το περιοδικό CoffeeNet, δέχθηκε περίπου 14.000 επισκέπτες έναντι 6.500 το 2004.

 

Οι εμπορικοί επισκέπτες της 4ης ARTOZYMA προέρχονταν από όλη την Ελλάδα και οι ξένοι από 13 χώρες και συγκεκριμένα από την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, τη Δανία, την Ιταλία, τις ΗΠΑ, την Κύπρο, την πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, τη Νορβηγία, τη Ρωσία, τη Σερβία και Μαυροβούνιο και την Τουρκία.

 

Στο πλαίσιο της ΑRTOZYMA, και με τη συμμετοχή 187 διαγωνιζόμενων επαγγελματιών αλλά και σπουδαστών, πραγματοποιήθηκε ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης: Αλεύρι, νερό και ζάχαρη, σε συνεργασία της HELEXPO με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος “Oλύμπιος Ζευς».

 

          Στο διαγωνισμό συμμετείχαν  μαθητές  Δημοσίων  και  Ιδιωτικών  Σχολών  από  όλη  την  Ελλάδα  , επαγγελματίες  μάγειροι  καθώς  και  όλες  οι  τοπικές  Λέσχες  ΑΘΗΝΑΣ , ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ  &  ΡΟΔΟΥ , ΚΕΡΚΥΡΑΣ  και   ΚΡΗΤΗΣ .  Στους διαγωνιζόμενους  που διακρίθηκαν απονεμήθηκαν  47  Βραβεία  ΧΡΥΣΑ , 40  Βραβεία  ΑΡΓΥΡΑ , 31  Βραβεία  ΧΑΛΚΙΝΑ  και  23  ΕΠΑΙΝΟΙ.

 

Στο πλαίσιο της4ης ARTOZYMA,  έγινε από τον αντιπρόεδρο της HELEXPO κ. Κώστα Μπελιμπασάκη, η απονομή των βραβείων και επαίνων στις διακριθείσες συμμετοχές της 4ης ARTOZYMA.

 

Τα βραβεία καλύτερης δημιουργίας απονεμήθηκαν στις εταιρίες ΚΟΝ-ROL , ΚΡΕΝΤΙΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΑΒΕΕ.

 

Έπαινοι απονεμήθηκαν στις εταιρίες: ΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ ΑΘ. & ΥΙΟΙ Α.Ε. και GABRIEL ABEE.

 

Eιδικά βραβεία διοργανωτή απονεμήθηκαν στις εταιρίες: ΚΑΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΒΕΕ – ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΙΤΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΒΕΛΕΜΗΣ ΣΑΚΗΣ ΑΒΕΕ και ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – SUGART.

 

Στο πλαίσιο της 5ης COFFEEBIZ πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία, ενδιαφέροντες και μοναδικοί διαγωνισμοί, όπως το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ελληνικού Καφέ με επίσημο χορηγό τον Καφέ Λουμίδη, το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Frappe Freestyle, με επίσημο χορηγό το Nescafe Frappe, και το γάλα ΑΓΝΟ,  καθώς και το 5ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Barista, το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Latte art και το 1ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα CupTasting

 

Σε μια ξεχωριστή βραδιά, στον τέταρτο περιστρεφόμενο όροφο του ανακαινισμένου Πύργου του ΟΤΕ, ο οποίος αποτελεί το σύμβολο του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης,  ο πρόεδρος της HELEXPO κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος και ο διευθύνων σύμβουλος κ. Θέμης Καρτσιώτης,  δεξιώθηκαν τους χρυσούς και αργυρούς εκθέτες του ARTOZYMA CLUB, στους οποίους και επέδωσαν τις αντίστοιχες κάρτες και ανακοίνωσαν παράλληλα τα οφέλη και τα προνόμια της ιδιότητας μέλους της μεγάλης οικογένειας του HELEXPO CLUB.

 

Σημειώνεται ότι το HELEXPO CLUB, αποτελεί   μια νέα υπηρεσία, που σχεδιάστηκε από τη Διοίκηση και τη  Διεύθυνση Marketing για τους εκθέτες της HELEXPO, με σκοπό αφενός να επιβραβεύει την επιλογή τους να συμμετέχουν στις εκθέσεις και αφετέρου για να τους δώσει τη δυνατότητα συμμετοχής σε περισσότερες εκθέσεις και να συμβάλλει στην ενδυνάμωση της εταιρικής τους εικόνας μέσα από μια σειρά σημαντικών και ανταποδοτικών προνομίων.

 

Η νέα υπηρεσία της HELEXPO, η οποία για πρώτη φορά ανακοινώθηκε στην 23η INFACOMA, προσφέρθηκε για δεύτερη φορά, στους εκθέτες της ΑRTOZYMA, με τη συγκρότηση  του ARTOZYMA CLUB, ενώ, αντίστοιχα CLUB εκθετών θα δημιουργηθούν και για τις υπόλοιπες εκθέσεις.

Σημειώνεται, ότι ΧΡΥΣΑ ΜΕΛΗ του ARTOZYMA CLUB,  ανακηρύσσονται όσες επιχειρήσεις έχουν πραγματοποιήσει συνολικό τζίρο (στη HELEXPO, από ενοίκιο χώρου και στη ΗΕLEXPRO  από κατασκευή περιπτέρου) άνω των 15.000€ στην αντίστοιχη κλαδική έκθεση, ενώ ΑΡΓΥΡΑ ΜΕΛΗ ανακηρύσσονται όλες οι επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν συνολικό τζίρο άνω των 10.000€.

Xρυσά μέλη του ARTOZYMA CLUB είναι οι επιχειρήσεις: ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ Ε. & ΥΙΟΙ Ο.Ε., ΣΤΕΦΑΝΟΥ Α.Ε. – CLIVANEXPORT, ΕΛΜΑΣ ΑΒΕΕ, ΤΟΥΛΟΥΜΙΔΗΣ Γ. Α.Ε.Β.Ε., ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΗ ΑΦΟΙ ΕΠΕ, FMI –ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ.

 

Αργυρά μέλη του ΑRTOZYMA CLUB  είναι οι επιχειρήσεις: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ  ARTEL, ΠΑΤΣΑΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Α.Ε., ΧΑΪΤΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ ΑΒΒΕ, ΤΣΑΤΖΑΛΑ ΑΦΟΙ – METACLIVAN HELLAS, ΛΑΠΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΕΠΕ, ΔΟΥΡΜΟΥΣΟΓΛΟΥ ΑΦΟΙ & ΣΙΑ ΟΕ, ΠΕΤΡΙΔΗΣ Σ. & ΑΦΟΙ ΑΕΒΕ, ΒΑΚΡΑΤΣΑ ΑΦΟΙ ΑΒΕΕ – ΟVAK, AΛΜΑ ΓΙΑΝΝΟΥΔΗΣ, ΚΑΝΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ ΑΒΕΕ – Β.Ε.



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.