ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]
  PRESS CENTER  


Αρχείο ειδήσεων - Ειδήσεις από τη Μαζική Εστίαση Κατηγορία:

Οκτώβριος 2013
Εστιατόριο Μαυρίκος στην Ρόδο: Μια αυθεντική «εστία» Ελληνικής κουζίνας από το 1912!  13/10/2013

Σεπτέμβριος 2013
Εστιατόριο Αλεξάνδρα στην Αθήνα: Εξαιρετικό σπιτικό φαγητό με απόλυτη συνέπεια περισσότερο από δύο δεκαετίες!  10/9/2013

Αύγουστος 2013
Εστιατόριο Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας: Υπέροχο φαγητό κάτω από το Παλαιό Φρούριο με λογικές τιμές δίπλα στο κύμα!  2/8/2013

Ιούνιος 2013
Ελαίας Γη: Πληθωρικές γεύσεις παραδοσιακής, σύγχρονης αλλά και δημιουργικής Ελληνικής κουζίνας στην Πολιτεία μέσα σε ένα εντυπωσιακό χώρο.  26/6/2013

Μάιος 2013
Ένας κι΄ Ένας: Εξαιρετική γαστρονομική εμπειρία στην Νέα Μάκρη, μια ανάσα από την Αθήνα, σε ιδιαίτερα φιλικές τιμές!  30/5/2013

Απρίλιος 2013
Τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2013 σύμφωνα με την αξιολόγηση των μελών της «The World’s 50 Best Restaurants Academy»  30/4/2013
Αθήρι στην Καστοριά: Εξαιρετικά πιάτα με μεγάλη αγάπη και ξεχωριστή εστιατορική κουλτούρα.  8/4/2013

Μάρτιος 2013
Μαζική εστίαση: Πώς θα αντιμετωπίσετε τους δύσκολους, τους δυσαρεστημένους ή τους θυμωμένους πελάτες σας.  14/3/2013

Φεβρουάριος 2013
«Γεύσεις με Ονομασία Προελεύσεως»: Ιδανικός συνδυασμός κρασιού με αυθεντικές γεύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδος!  11/2/2013
HORECA 2013 & ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2013: Δύο πολύ σημαντικές εκθέσεις στην Αθήνα, για επαγγελματίες και καταναλωτές, από την Παρασκευή 8 έως και την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου.  6/2/2013

Ιανουάριος 2013
Στην Αθήνα τo 37ο Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων της WACS (World Association of Chefs Societies) το 2016!  14/1/2013

Δεκέμβριος 2012
Pandeli: Από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα με αυθεντική πολίτικη κουζίνα.  5/12/2012

Νοέμβριος 2012
Εστιατόριο Aleria: Τα μικρά μυστικά μιας μεγάλης επιτυχίας  5/11/2012

Οκτώβριος 2012
Μαζική εστίαση σε περίοδο κρίσης: Τα 80 πιο συχνά λάθη των εστιατορίων, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο σύμβουλο εστιατορίων Aaron Allen  10/10/2012

Σεπτέμβριος 2012
Food Days / Ημέρες Γεύσης: Το πρώτο Φεστιβάλ Γαστρονομίας Αθηνών, ένα φιλόδοξο και πρωτοποριακό εγχείρημα, 7 έως 10 Δεκεμβρίου 2012 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας  4/9/2012

Αύγουστος 2012
Ταβέρνα Θωμάς στη Φλώρινα: Τέσσερις δεκαετίες στην υπηρεσία της αυθεντικής Ελληνικής (Μακεδονίτικης) κουζίνας - Κάθε χρόνο, από το 2009 μέχρι σήμερα, δίκαια αποσπά «Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας».  10/8/2012

Ιούλιος 2012
Εστιατόριο Σπονδή: Κατά πολλούς, το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδος!  10/7/2012

Ιούνιος 2012
Saltsa: Το εστιατόριο της Σαντορίνης, με την φροντίδα του Δημήτρη & της Λίλιαν Λαζάρου, απέσπασε «Βραβείο Ελληνικής κουζίνας 2012»  6/6/2012

Μάιος 2012
The World's 50 Best Restaurants: Ανακοινώθηκαν χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, σύμφωνα με την αξιολόγηση των μελών της Ακαδημίας The World's 50 Best Restaurants Academy, για το έτος 2012.  2/5/2012

Απρίλιος 2012
Estiatorio VARKA: Μια Ελληνική επιτυχία στο New Jersey των Ηνωμένων Πολιτειών.  4/4/2012

Μάρτιος 2012
Κήπος των γεύσεων: Πολιτισμός της γεύσης, φιλοσοφία της ποιότητας και κουλτούρα της φιλοξενείας σε ένα ιδανικό συνδυασμό στο Ηράκλειο της Κρήτης.  5/3/2012

Φεβρουάριος 2012
Εστιατόρια Milos: Σειρά εστιατορίων σε Αθήνα, Ν. Υόρκη, Μοντρεάλ, Λας Βέγκας, με την σφραγίδα του Κώστα Σπηλιάδη.  6/2/2012

Ιανουάριος 2012
HORECA 2012: Η εμπορική έκθεση που αντέχει στην κρίση, με πλήθος παράλληλων εκδηλώσεων, από 4 έως 7 Φεβρουαρίου στο Μetropolitan Expo.  11/1/2012

Δεκέμβριος 2011
Εστιατόριο του Βασίλαινα: Ένα ιστορικό στέκι με μια διαδρομή που σύντομα συμπληρώνει ένα ολόκληρο αιώνα!  19/12/2011
Μπουτάρη: «Το κέντρο της Αθήνας ανοίγει...» με μια φιάλη Μπουτάρη δωρεάν μέχρι την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011.  9/12/2011

Νοέμβριος 2011
Palmie Bistro: Με το σύνθημα «Κάθε ώρα, κάθε μέρα, όλη μέρα…» αναπτύσσεται σταθερά, μέσα και έξω από την Ελλάδα.  28/11/2011
Les Chefs ML: Μια νέα σχολή, με την ευθύνη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος που δημιουργεί νέα δεδομένα στον χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης.  3/11/2011

Οκτώβριος 2011
Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο : Η καλύτερη ποιότητα ελαιολάδου στα τραπέζια των εστιατορίων με την συνεργασία ΣΕΒΙΤΕΛ και ΠΟΕΣΕ.  19/10/2011
«Τα νησιά»: Ένα πολύ ξεχωριστό γαστρονομικό στέκι στο κέντρο της συμπρωτεύουσας που συμπλήρωσε τρείς δεκαετίες πετυχημένης λειτουργίας.  10/10/2011

Σεπτέμβριος 2011
Γρηγόρης Μιχαήλος: Μια εξαιρετική πρωτοβουλία για την καλύτερη προώθηση κρασιών στο εστιατόριο Paradiso.  13/9/2011
Παράδοση στη διατροφή ή μοντέρνος τρόπος διατροφής (Fast Food);  5/9/2011

Αύγουστος 2011
Εστιατόριο Μόλυβος: Ένα παραδοσιακό αρχοντικό της Μυτιλήνης στην καρδιά της … Θεσσαλονίκης!  25/8/2011
Applebee’s: Μια πορεία 14 ετών με άδοξο τέλος - Είναι πράγματι η οικονομική κρίση η αιτία που έκλεισαν τα εστιατόρια της αλυσίδας;  3/8/2011

Ιούνιος 2011
«Food Festival» τον Σεπτέμβριο στα πλαίσια της 76ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.  20/6/2011

Μάιος 2011
Ideal: Το εστιατόριο της οδού Πανεπιστημίου «ιστορικά διατηρητέο μνημείο», με μια παράδοση που πλησιάζει αισίως ένα ολόκληρο αιώνα!  18/5/2011
Όμιλος Καστελόριζο: Το διαχρονικό όνομα για …. ολόφρεσκο ψάρι!  2/5/2011

Απρίλιος 2011
Το Παντοπωλείο της Μεσογειακής Διατροφής: Ένας θησαυρός αυθεντικών προϊόντων της Ελληνικής γης στο κέντρο της Αθήνας.  26/4/2011

Μάρτιος 2011
Νικόλαος Γιαννόπουλος: Καλύτερος οινοχόος για το 2011, θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό του 2013 στην Ιαπωνία.  23/3/2011

Φεβρουάριος 2011
Στου Καχριμάνη : Το αγαπημένο στέκι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη στου Ψυρρή, προσφέρει εξαιρετικές γεύσεις σε προσιτές τιμές.  28/2/2011

Ιανουάριος 2011
Καλημέρα Breakfast: Μια σοφή ιδέα που αξίζει την υποστήριξη όλων μας!  28/1/2011
Αλάτσι: Παραδοσιακή κρητική κουζίνα με αυθεντικές γεύσεις στην καρδιά της Αθήνας  24/1/2011

Δεκέμβριος 2010
Πλόες : Γευστικές απολαύσεις με μαγευτική θέα στην Καστέλλα του Πειραιά.  28/12/2010

Νοέμβριος 2010
1ο Εθνικό Συνέδριο Γαστρονομίας : Διοργανώνεται στις 5 Φεβρουαρίου 2011 από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με κύριο θέμα «Kalimera Breakfast»  26/11/2010
Τέσσερα F (4F): Μια ανερχόμενη εταιρία στην υπηρεσία της αγοράς μαζικής εστίασης της πρωτεύουσας.  4/11/2010

Οκτώβριος 2010
Liberty Bar-Restaurant: Με την ίδια συνέπεια στην ποιοτική διασκέδαση, τώρα και στην παραλία.  18/10/2010
Nobu Matsuhisa : Το διάσημο όνομα που προσφέρει γεύσεις υψηλής γαστρονομικής απόλαυσης τώρα στο Ritz Paris με την ομάδα του Matsuhisa Athens.  4/10/2010

Σεπτέμβριος 2010
Κόκκινο κρασί: Νέα επιστημονική έρευνα υποστηρίζει μια ακόμα θετική επίδραση του κόκκινου κρασιού στον ανθρώπινο οργανισμό.  16/9/2010
Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδας: Συνεργασία με την ACTA, για δύο πρωτοποριακές πιστοποιήσεις («Πιστοποιημένος Μάγειρας» και «Πιστοποιημένος Αρχιμάγειρας»)  6/9/2010

Αύγουστος 2010
St’ Astra: Ένα διαχρονικό εστιατόριο στο ανακαινισμένο Park Hotel της Αθήνας  18/8/2010

Ιούνιος 2010
ΕΣΤΙΑ: Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία για την προώθηση της Ελληνικής Διατροφής & Γαστρονομίας με πρώτο Πρόεδρο τον Γ.Γ. ΠΟΕΣΕ Γιώργο Καββαθά.  11/6/2010
«Εστιατόριο της Πόληc» : Ιδιαίτερες γεύσεις βασιλεύουσας σε προσιτές τιμές, στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης.  1/6/2010

Μάιος 2010
Τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το 2010, σύμφωνα με τον ετήσιο κατάλογο του S. Pellegrino.  3/5/2010

Απρίλιος 2010
Βovillage: Η ευρωπαϊκή επωνυμία του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος, χορηγός σε σεμινάρια ανατομίας & κοπής κρέατος Chef in Love  27/4/2010

Μάρτιος 2010
Bovillage: To Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας, με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά, υποδέχτηκε τους φίλους του στην I.F.D.T.E.X 2010.  5/3/2010

Σεπτέμβριος 2009
«Οίνοι Πελοποννήσου... Φυσικά»: Την 1η Νοεμβρίου στο Χίλτον, με ελεύθερη είσοδο.  22/9/2009
58ο συνέδριο του International Bartenders Association και οι Παγκόσμιοι διαγωνισμοί World Cocktail & World Flairtending 2009.  4/9/2009

Αύγουστος 2009
Η Ελληνική εστίαση στο εξωτερικό: Από το πρώτο Συνέδριο Ελληνικού Οίνου  27/8/2009
Chef’s Club: Σεμινάρια υψηλής γαστρονομίας για επαγγελματίες στην Αθήνα.  11/8/2009
Τιμές πώλησης του καφέ: Ακριβές ή φθηνές;  3/8/2009

Ιούλιος 2009
World Class Bartender of the Year 2009: Η Ελλάδα στην κορυφή του παγκόσμιου bartending  27/7/2009
Μανώλης Χειλαδάκης: Πολλαπλή υποστήριξη της Aluminox σε μικρές επιχειρήσεις για την αξιοποίηση του ΕΣΠΑ  13/7/2009
Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος: Διαμαρτυρία στην Υπουργό Εξωτερικών για την απουσία καταξιωμένων Ελλήνων Chef από την σύνοδο ΟΑΣΑ.  1/7/2009

Ιούνιος 2009
Βovillage: Η νέα ευρωπαϊκή επωνυμία του γαλλικού μοσχαρίσιου κρέατος  29/6/2009
Απαγόρευση καπνίσματος: Νέα σελίδα και στους χώρους μαζικής εστίασης από την 1η Ιουλίου 2009.  17/6/2009
Σέρρες: Γαστρονομικό Συνέδριο Νοτιοανατολικής Ευρώπης, επίδειξη από την «Le Cordon Bleu» και νέο ρεκόρ Γκίνες.  4/6/2009

Μάιος 2009
Αναψυκτικά, χυμοί και εμφιαλωμένο νερό: Τρεις πολυεθνικές ελέγχουν το 67% της ελληνικής αγοράς.  26/5/2009
Lebensmittel Zeitung: Το τελευταίο «Αφιέρωμα στην Ελλάδα» μεταφρασμένο στα Ελληνικά.  11/5/2009
Μπύρα: Μια αγορά στην φάση της μεταμόρφωσης  6/5/2009

Απρίλιος 2009
Coctail & Flair 2009: Μεγάλη επιτυχία του 14ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος  22/4/2009
Π.Ο.Ε.Σ.Ε.: Ολοκληρώθηκε η 16η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση με την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.  9/4/2009
«Χρυσοί Σκούφοι 2009» : Οι φετινοί νικητές, ο χορηγός και οι υποστηρικτές της εκδήλωσης.  6/4/2009

Μάρτιος 2009
Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας: Επαγγελματικά σεμινάρια στην ΔΕΤΡΟΠ 2009 και έπαινος προσεγμένης συμμετοχής.  31/3/2009
Unilever Foodsolutions & Πίτα Παν : Συνεργασία με στόχο πλούσιες γευστικές επιλογές  19/3/2009
Ακυρώθηκε η Έκθεση Τ & Π Κερκύρας μαζί με την «Πρώτη Συνάντηση Γεύσεων»  18/3/2009
Τρικαλινός: Αυγοτάραχο, το χαβιάρι της χώρας μας τώρα και στην Ιαπωνία  5/3/2009

Φεβρουάριος 2009
Χρήστος Θωμόπουλος: Ευτράπελα και διασκεδαστικά από την Ελληνική Ποτοποιία  24/2/2009
Λέσχη Αρχιμαγείρων Κερκύρας: «Συνάντηση γεύσεων Κέρκυρα 2009» στα πλαίσια της έκθεσης Τ&Π Κερκύρας 20-23/3/2009  20/2/2009
ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ: Ουδέποτε ο κλάδος μας εκβίασε καταστάσεις. Ευχόμαστε μην χρειαστεί ποτέ να το κάνει.  18/2/2009
Fruit Logistica / Berlin και ISM 2009 / Koln : Δύο σημαντικές εκθέσεις με διαφορετικές επιδόσεις  13/2/2009
Π.Ο.Ε.Σ.Ε.: Επικροτεί Κυβερνητικά μέτρα στήριξης  10/2/2009

Ιανουάριος 2009
Starbucks: Κλείσιμο καταστημάτων και περικοπή χιλιάδων θέσεων εργασίας μέσα στο 2009  29/1/2009
«Ολύμπιος Ζευς»: Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαγειρικής & Ζαχαροπλαστικής – το νέο ΔΣ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β.Ελλάδος  26/1/2009
Δρ. Γεώργιος Τσάνταλης: Μιλάει στο restaurant.com.gr για τις προοπτικές της ελληνικής ποτοποιίας.  19/1/2009
HO.RE.CA. 2009: Από 23 έως 26 Ιανουαρίου 2009 στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού.  14/1/2009
Lebensmittel Zeitung: Το τελευταίο αφιέρωμα στην Ελλάδα σύντομα στην ιστοσελίδα μας μεταφρασμένο στα Ελληνικά.  13/1/2009
Π.Ο.Ε.Σ.Ε. : Καλεί τα μέλη της σε πάγωμα ή μείωση τιμών και διατήρηση των θέσεων εργασίας  7/1/2009
Δρόμοι του Κρασιού Βορείου Ελλάδος στην καρδιά της Αθήνας  5/1/2009
Κ & Β Analysis : Εντυπωσιακή αύξηση επισκεπτών στις ιστοσελίδες της και το 2008.  2/1/2009

Δεκέμβριος 2008
ΕΔΟΑΟ: Μεγάλη έρευνα για το ελληνικό κρασί και πλούσια δώρα  9/12/2008
Παγκόσμια καινοτομία: Εμφιαλωμένο νερό από χυμό φρούτων της αυστραλιανής εταιρείας Karpati Water  5/12/2008

Νοέμβριος 2008
Lamda Development: Εγκαίνια για το «Golden Hall» στο Μαρούσι, με πέντε εστιατόρια στο τρίτο επίπεδο  28/11/2008
Ποιοτική Μαζική εστίαση: Θετικά διακείμενος ο χώρος στην απαγόρευση αλιείας του γαλαζόπτερου τόνου  26/11/2008
Τρόφιμα και Πολιτισμός: Ταξιδεύοντας με Ελληνικά Προϊόντα, μια πολύ ξεχωριστή εκδήλωση στην Πλάκα.  18/11/2008
Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συνέχεια σε μια νέα πορεία.  8/11/2008
ECOFESTIVAL 2008: Ανοίγει τις πύλες του στο Εκθεσιακό Κέντρο Hellexpo Palace  4/11/2008

Οκτώβριος 2008
Ολυμπιάδα Μαγειρικής στο Erfurt: Χάλκινο μετάλλιο και 2 έπαινοι για την Ελληνική συμμετοχή  22/10/2008
Vito – Van : Ένα ιδανικό επαγγελματικό «εργαλείο» από την Mercedes-Benz.  9/10/2008

Σεπτέμβριος 2008
«Οίνοι Πελοποννήσου… Φυσικά!» : Η καθιερωμένη εκδήλωση και φέτος, στις 2 Νοεμβρίου 2008, στο Hilton  26/9/2008
Slow Food Nation 2008: Φεστιβάλ «αργού» φαγητού στο πασίγνωστο San Francisco, την πόλη του γρήγορου φαγητού, από τις 29 Αυγούστου έως την 1 Σεπτεμβρίου  10/9/2008

Αύγουστος 2008
Τρυγητός στην Αττική : Γνωριμία με τον Αττικό αμπελώνα από τις 8 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2008.  30/8/2008
Νεμέα: «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας» στις 5, 6 και 7 Σεπτεμβρίου 2008  22/8/2008
Blue Lagoon, Dionyssos, Argonaut, Thalassa, Sale & Pepe, Matsuhisa Mykonos βραβεύτηκαν φέτος από το Wine Spectator  19/8/2008
Σούλα Μπόζη: Μαθήματα μαγειρικής πολίτικης κουζίνας, στην Unilever Food Solutions.  14/8/2008

Ιούλιος 2008
Καφετέριες στο Ισραήλ: Σύμφωνα με πρόσφατο άρθρο, η πρωτεύουσα της χώρας χαρακτηρίζεται σαν «Cappuccino Capital»  30/7/2008
ΠΑΣΚΕΔΙ: Οι πρακτικές των Οργανισμών Συλλογικής Διαχείρισης Συγγενικών Δικαιωμάτων Grammo, Ερατώ και Απόλλων  18/7/2008
Restaurant brand name: Η εύρεση του ονόματος ενός εστιατορίου είναι μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις της ιδιοκτησίας του  17/7/2008
Αυτοδιάθεση: Ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες ανάπτυξης και επιτυχίας των επιχειρήσεων, ιδιαίτερα αυτών της μαζικής εστίασης  7/7/2008

Ιούνιος 2008
Alain Ducase: Ο πλέον φημισμένος Γάλλος chef της εποχής μας, με τρία εστιατόρια 3 αστέρων και άπειρα άλλα, γίνεται υπήκοος του Μονακό, μηδενίζοντας τις φορολογικές του υποχρεώσεις  27/6/2008
Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος: Αποτελέσματα του πανελληνίου διαγωνισμού για την ανάδειξη των κορυφαίων ελλήνων bartenders και cocktails της χρονιάς.  17/6/2008
Leaders Club Greece: Μία ρεαλιστική προοπτική οργανωμένης προώθησης της μαζικής εστίασης και σύνδεσης της με τη διανομή και τη βιομηχανία τροφίμων & ποτών  11/6/2008
Sopexa: Road show γνωριμίας με το Γαλλικό μοσχαρίσιο κρέας.  9/6/2008
Φεστιβάλ Σερραϊκής μπουγάτσας & τοπικών προϊόντων Ν. Σερρών: Ρεκόρ Γκίνες για την μεγαλύτερη μπουγάτσα  6/6/2008
Συσκευασία Bag-in-Box: Μία αγορά με προοπτικές για τα ελληνικά κρασιά χύμα που προσφέρονται από τα ελληνικά εστιατόρια του εξωτερικού, αλλά και από τα εστιατόρια στην Ελλάδα  3/6/2008

Μάιος 2008
Γαστρονομία: Προοπτικές ανά είδος καταστήματος για τα επόμενα δύο έως τρία χρόνια - η μεγαλύτερη ανάπτυξη αναμένεται στα καταστήματα Take Away  30/5/2008
Ένωση Μπάρμεν Ελλάδος: Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τους κορυφαίους bartenders και cocktails της χρονιάς  23/5/2008
Ηλεκτρονικό branding: Η σημασία που έχει το όνομα ενός εστιατορίου για τις μηχανές αναζήτησης και τα ατομικά περίπτερα εστιατορίων στην Διαρκή Έκθεση Μαζικής Εστίασης της ιστοσελίδας μας  13/5/2008
Τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου: Ψηφοφορία για τα παγκόσμια εστιατόρια από το βρετανικό περιοδικό Restaurant - στις 100 πρώτες θέσεις δύο Ελληνικά, το ένα από την Αθήνα και το άλλο από την Κέρκυρα  9/5/2008
Δέκα από τα καλύτερα εστιατόρια της Αθήνας σύμφωνα με την διαδικτυακή 10best: Μία μικρή περιγραφή και φωτογραφίες τους για την ενημέρωση των αναγνωστών μας  2/5/2008

Απρίλιος 2008
Nat. fast food Bio-restaurants: Μία καινούργια αλυσίδα εστιατορίων γρήγορης εστίασης  29/4/2008
Τρία εστιατόρια, ένα καφέ και ένα μπαρ στο κεντρικό πάρκο, στα νέα κρουαζιερόπλοια του σχεδίου Genessis της Royal Caribbean International  23/4/2008
2o Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Ελιάς : 9, 10 και 11 Μαΐου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.  23/4/2008
Mc Donald’s: Αύξηση της κερδοφορίας της αλυσίδας κατά 23% στο πρώτο τρίμηνο του 2008  23/4/2008
Κατάλογος 2007 :Τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου για το έτος που μας πέρασε, από τη διεθνή αξιολόγηση της S. Pelegrino  17/4/2008
Barzone 2008: Στο Βερολίνο η πρεμιέρα της νέας Έκθεσης για τη νεωτεριστική γαστρονομία, στις 7 και 8 Μαΐου  11/4/2008
Κάπνισμα στα εστιατόρια: Σύντομα η εφαρμογή του νόμου και στην Ελλάδα – Προβλέψεις, δυνατότητες  10/4/2008
Φεστιβάλ Σερραϊκής μπουγάτσας & τοπικών προϊόντων : 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2008 στις Σέρρες  8/4/2008
Ιταλικό κρασί: Αποκαλύφθηκε μεγάλο σκάνδαλο – Ευκαιρία για τις ελληνικές εξαγωγές;  4/4/2008
«Επισκέψιμα & αγαπημένα οινοποιεία» με ξεναγό τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου  1/4/2008

Μάρτιος 2008
Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος: Νέα έδρα και νέο Διοικητικό Συμβούλιο  31/3/2008
Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθηνών - Chef’s Club & Ε.Β.Ε. Σερρών: Μνημόνιο συνεργασίας.  24/3/2008
Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης : Ένας νέος Σύνδεσμος στην Κρήτη.  21/3/2008
Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθηνών: Νέα επίσημα μέλη και βράβευση του κ. Κ. Σαμουργιαννάκη  19/3/2008
Οινόραμα 2008 : Σπάει όλα τα προηγούμενα ρεκόρ  18/3/2008
Chef’s Club : Αρχαιρεσίες για Διοικητικό Συμβούλιο, Ελεγκτική Επιτροπή και Εκλέκτορες Ο.Α.Ε.  17/3/2008
Π.Ο.Ε.Σ.Ε. : Nέα ρύθμιση χρεών προς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΝΠΔΔ  14/3/2008
Ice Festival στη Νορβηγία: Μία πραγματικά αξέχαστη εμπειρία  13/3/2008
Κέρασμα: Ένα πραγματικό εργαλείο marketing, στα πλαίσια της σωστής δημιουργίας πελατολογίου για το δικό μας εστιατόριο  11/3/2008
Αποστάγματα 2008: 1η Έκθεση Ελληνικών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών  5/3/2008

Φεβρουάριος 2008
Λέσχη Αρχιμαγείρων Κερκύρας: Επιστολή του Προέδρου κ. Γιώργου Αυθίνου σε σχέση με την 4η Επτανησιακή Γαστρονομική Συνάντηση 2008  28/2/2008
ΠΕΜΕΤΕ : Ημερίδα για την Ελληνική ελιά στο Αγρίνιο, στις 16 Μαρτίου 2008  27/2/2008
«Κύκλος των Οινοφίλων – Οινέας» : Υποδοχή του Michel Chapoutier στην Ελλάδα.  26/2/2008
Επιθεωρητές για σούσι: Μήπως πρέπει και εμείς να ακολουθήσουμε το παράδειγμα της Ιαπωνίας;  25/2/2008
ΣΕΒΙΤΕΛ: Καταδικάζει προσπάθειες δυσφήμισης του Κρητικού ελαιόλαδου  19/2/2008
Υπέρβαση Εξουσίας: Βιβλίο για ένα μηχανισμό, ο οποίος υποτάχθηκε στη μνησικακία ενός και μόνο ατόμου  15/2/2008
Έκθεση Τροφίμων και Ποτών : 14 έως 18 Φεβρουαρίου στο Expo Athens  12/2/2008
Κύκλος των Οινοφίλων - Οινέας: Ο Michel Chapoutier στην Ελλάδα  1/2/2008
HO.RE.CA. 2008: Τελείωσε η έκθεση με μεγάλη επιτυχία και σημαντικό αριθμό επισκεπτών  1/2/2008

Ιανουάριος 2008
Τουρισμός : Επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους, εργαζόμενους και επιχειρηματίες.  30/1/2008
Stella Awards : Οι πιο παράξενοι «νικητές» της χρονιάς!  29/1/2008
«Οινόραμα 2008: Μεγαλύτερο από κάθε άλλη φορά»  23/1/2008
HO.RE.CA. 2008 : 25-28 Ιανουαρίου 2008 στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο  22/1/2008
Πολιτιστικό Κέντρο Γευστικής Ενημέρωσης : Εγκαίνια στο Μαρούσι.  16/1/2008
Πανδαισία γεύσεων ελαιολάδου και ελιάς στο εστιατόριο Pietas  15/1/2008

Δεκέμβριος 2007
Επίσημα εγκαίνια του Πανελληνίου Κέντρου Γαστρονομίας στην οδό Βουλιαγμένης 171, στη Δάφνη  28/12/2007
Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & προϊόντων Μέλισσας στις 14,15 και 16 Δεκεμβρίου  28/12/2007
Σύλλογος Μαζικής Εστίασης Νάξου : Αξιέπαινες πρωτοβουλίες  20/12/2007
Έρευνα αγοράς στη Γερμανία: τα Ελληνικά εστιατόρια τρίτα κατά σειρά προτίμησης, σε αντίθεση με τα Ελληνικά κρασιά  17/12/2007
JohnsonDiversey: Χρυσός Χορηγός του Chef’s Club για προϊόντα και συστήματα καθαρισμού.  17/12/2007
ΤΡΟΦΟΤΕΧΝΙΚΗ: Παρουσίαση στους Chef του φυσικού γαλακτοκομικού προϊόντος QimiQ  12/12/2007

Νοέμβριος 2007
Κερδίστε μια από τις παλαιωμένες για 30 χρόνια σπάνιες φιάλες κρασιού Νεμέας - Παράταση ημερομηνίας κλήρωσης μέχρι 31/12/2007!  30/11/2007
Πανελλήνιο Κέντρο Γαστρονομίας: Εγκαίνια στις 17 Δεκεμβρίου 2007  29/11/2007
Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού & Προϊόντων Μέλισσας : 14, 15 & 16 Δεκεμβρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας με ελεύθερη είσοδο  29/11/2007
ΜΕΤΡΟ: Στα ταμεία και των 29 καταστημάτων Cash & Carry του Ομίλου, το τρέχον τεύχος του περιοδικού restaurant.com.gr  27/11/2007
H Johnson Diversey "Χρυσός Χορηγός" του Chef's Club  21/11/2007
Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθηνών: Σύντομα τα εγκαίνια του Ελληνικού Κέντρου Γαστρονομίας  20/11/2007
Food+Wine 2007: Μεγάλη η επιτυχία της 1ης αμιγώς Ελληνικής Έκθεσης Γαστρονομίας/Τροφίμων, σύμφωνης με την ανοιχτή πρόταση της K&B Analysis Ltd, στο Ντίσελντορφ  15/11/2007
Concept: Η σημασία του στη μαζική εστίαση με κριτήριο επιτυχίας τη δυνατότητα πολλαπλασιασμού  6/11/2007

Οκτώβριος 2007
Λέσχη Αρχιμαγείρων Κερκύρας: Επιστολή του προέδρου της στο περιοδικό μας  31/10/2007
Π.Ο.Ε.Σ.Ε.: Επίσημη συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Αθήνας για την προβολή και την προώθηση της Ελληνικής Γαστρονομίας  30/10/2007
Το σύστημα υγειονομικής ασφάλειας των τροφίμων της Γαλλίας  26/10/2007
Η.Π.Α.: Τα Top 10 εστιατόρια της χώρας, τα οποία είναι ανεξάρτητα και δεν είναι αλυσίδες, με τον ετήσιο τζίρο τους  25/10/2007
Kamps-Food: Προγραμματίζει τη λειτουργία 150 εστιατορίων, κάτω από το καινούργιο concept μαζικής εστίασης  25/10/2007
Zagat Survey: Παρουσιάζει 16 εστιατόρια στην Αθήνα στις πρώτες επιλογές του  19/10/2007
Σχολές μαγειρικής: Learning by doing στο εστιατόριο, στο ξενοδοχείο και στις διακοπές  12/10/2007
Leaders Club Greece: Μία ρεαλιστική προοπτική, βασική επιδίωξη της ανάληψης του marketing της Λέσχης Αρχιμαγείρων από την K&B Analysis Ltd  4/10/2007
Κάπνισμα: Ένα σοβαρό πρόβλημα και για τους Έλληνες εστιάτορες της Γερμανίας.  3/10/2007

Σεπτέμβριος 2007
Anne-Sophie Pic: Για πρώτη φορά γυναίκα, η ιδιοκτήτρια του «La maison Pic», σεφ του 2007 στη Γαλλία  27/9/2007
Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού: Η σημασία της για τον κλάδο της μαζικής εστίασης  10/9/2007

Αύγουστος 2007
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων: Ανάγκη για μία ευρύτερη αναδιοργάνωση – Μέρος 2ο  30/8/2007
NEMEA: Αναβάλλονται οι «Μεγάλες μέρες της Νεμέας» σε ένδειξη πένθους για την τραγωδία που ζει η Ελλάδα.  28/8/2007
Υπηρεσίες σε προϊοντα διατροφής και μονάδες εστίασης  24/8/2007
Κ. Σαρρής, Πρόεδρος Σωματείου Εστιατόρων Ρόδου : Το εστιατόριο όμηρος και θύμα του «συστήματος».  20/8/2007

Ιούλιος 2007
Μεγάλες Μέρες της Νεμέας : Πλούσιες εκδηλώσεις για επαγγελματίες και καταναλωτές το τριήμερο 31/8, 1 & 2/9/2007  28/7/2007
Λέσχη Αρχιμαγείρων: Σεμινάρια ελληνικής μεσογειακής κουζίνας στη Γερμανία  26/7/2007
Αντίδραση του Αναπληρωτή Γεν. Γραμματέα της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. & Αντιπροέδρου της Ένωσης Εξοχικών Γ. Κουράση σε άρθρο μας  25/7/2007
Οι απόψεις μας για την κατάργηση του κουβέρ στα εστιατόρια και οι τελευταίες δύο τοποθετήσεις στην έρευνα του περιοδικού μας  23/7/2007
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων: Ανάγκη για μία ευρύτερη αναδιοργάνωση – Μέρος 1ο  19/7/2007
Κατάργηση του κουβέρ στα εστιατόρια: Έρευνα του περιοδικού μας στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας – Τρίτη συνέχεια  11/7/2007
Everest AEBE: Αποτελέσματα Ισολογισμού 2006 και στοιχεία προηγουμένων χρήσεων  11/7/2007
Κατάργηση του κουβέρ στα εστιατόρια: Έρευνα του περιοδικού μας στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας – Συνέχεια δεύτερη  4/7/2007
ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ - CHEF'S CLUB : Πρότυπο Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης Γαστρονομίας  2/7/2007

Ιούνιος 2007
Kerasma : “Σεμινάρια ελληνικής μεσογειακής κουζίνας στη Γερμανία”  30/6/2007
McCafe: 2.000 καταστήματα και ανάπτυξη σε 30 χώρες του κόσμου - Δοκιμές για νέο τύπο καταστημάτων McDonald's  29/6/2007
Κατάργηση του κουβέρ στα εστιατόρια: Έρευνα του περιοδικού μας στις τουριστικές περιοχές της χώρας μας – Συνέχεια πρώτη  28/6/2007
Safeway: Citrine Bistro στην υπηρεσία του τμήματος «έτοιμων φαγητών».  27/6/2007
Θεσσαλονίκη: H εταιρεία διανομής Έψιλον Δέλτα εγκαινιάζει τις νέες της εγκαταστάσεις  22/6/2007
Ποιότητα στη διατροφή: Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, Σ.Ε.Β.Τ. & Ίδρυμα Αριστείδη Δασκαλόπoυλου σε κοινή ημερίδα  20/6/2007
Bentos: Ένας ιδιαίτερος τρόπος μεταφοράς γευμάτων στην Ιαπωνία  19/6/2007
Καρούλιας ΑΒΕΕΠ: Δεύτερη παρουσίαση του whisky Glenrothes στην κάβα Πάθος & Οίνος  18/6/2007
NESTLE : Υγιεινή Διατροφή και Φεστιβάλ Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής & Υγιεινής Διατροφής στον Αστέρα Βουλιαγμένης  18/6/2007
Π.Ο.Ε.Σ.Ε.: Αποφάσεις της Γ.Σ. των Αντιπροσώπων-Μελών και των Προεδρείων των 147 Σωματείων-Μελών της Ομοσπονδίας Εστιατόρων  15/6/2007
Diageo Hellas: Κοινωνικός απολογισμός με στόχο την εκτίμηση της Ελληνικής κοινωνίας.  13/6/2007
Καρούλιας ΑΒΕΕΠ: Έκθεση με σπάνιες μινιατούρες Whisky στην κάβα του κ. Πέτρου Χαριζόπουλου  12/6/2007
Aperitif a la Francaise: στο Palmie Bistro στη Βούλα  8/6/2007
Ευρώπη: Οι κορυφαίες 10 αλυσίδες Cafe-Bar το 2006, με τον αριθμό των καταστημάτων τους  1/6/2007

Μάιος 2007
Εφαρμοσμένο Marketing στο εστιατόριο: Slow Food, Finger Food & Front Cooking  28/5/2007
Π.Ο.Ε.Σ.Ε. : Οι θέσεις της για την Α.Δ. 14/89 και διαμαρτυρία γιατί δεν ελήφθησαν υπ΄ όψη οι προτάσεις της.  17/5/2007
Chef’s Club: Επιστολή εγγραφής νέων μελών, φίλων της Λέσχης Αρχιμαγείρων  15/5/2007
"NESTLE ΕΛΛΑΣ ΠΑΓΩΤΑ ΑΕ" και "Κ & Β Analysis": Ετήσιο πρόγραμμα συνεργασίας.  12/5/2007
Κάρτα Diners και Χρυσοί Σκούφοι: Λαμπρή απονομή και ξεχωριστή Eιδική Bράβευση Δημιουργικότητας  8/5/2007

Απρίλιος 2007
Επιθετικό Marketing: Από άρθρο του περιοδικού μας  26/4/2007
ΠΟΕΣΕ Δ. Μακεδονίας: Επιστολές σε Πρωθυπουργό & Υπ. Εσωτερικών για τον Δημοτικό Φόρο  24/4/2007
Ξεπέρασαν τους 200.000 οι επισκέπτες της ιστοσελίδας www.restaurant.com.gr !  20/4/2007
Εστιατόριο: Ένας ιδανικός επιχειρηματικός πολυχώρος - από το Editorial του πρόσφατου τεύχους μας  20/4/2007
Ξεφυλλίζοντας το περιοδιό restaurant.com.gr on line: Μια νέα πρωτοποριακή έκπληξη της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας  4/4/2007
Kerasma Franchise Concept: Η επιστολή του προέδρου της Λέσχης Αρχιμαγείρων στο περιοδικό μας  3/4/2007

Μάρτιος 2007
Ευρωπαϊκό συνέδριο της Wacs, της παγκόσμιας Ένωσης Αρχιμαγείρων: Από τις 22 έως τις 25.03.07 στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, ιστορικό της Ένωσης  29/3/2007
Moevenpick: Υπερδιπλάσια καθαρά κέρδη το 2006 – Επέκταση και στην Ελλάδα.  24/3/2007
Μισθοί Αρχιμαγείρων: Συγκριτικός πίνακας μικτών και καθαρών μισθών παγκοσμίως, ώρες εργασίας  23/3/2007
Kuzina: Το διαμάντι των La Pasteria του ομίλου Everest  21/3/2007
Villa Mercedes: Ένα νέο concept στην Πειραιώς, σε δύο διαφορετικά επίπεδα  16/3/2007
Π.Ο.Ε.Σ.Ε. : Αναστέλλονται οι κινητοποιήσεις της 12ης Μαρτίου - Επιτυχία του Συνδικαλιστικού κινήματος.  8/3/2007
Μηνιαίες δαπάνες των Ελληνικών νοικοκυριών: Ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τον κλάδο της εστίασης  6/3/2007
Μαζική εστίαση: Αίτια της μάλλον αρνητικής χρηματοπιστωτικής αντιμετώπισης του χώρου  5/3/2007
Π.Ο.Ε.Σ.Ε. : Απλουστεύονται οι διαδικασίες έκδοσης αδειών ιδρύσεως / λειτουργίας καθώς και η μεταβίβαση των καταστημάτων  1/3/2007
Mc Cain Hellas: Εκδήλωση για τα 15 χρόνια στο εστιατόριο Kuzina στο Θησείο  1/3/2007

Φεβρουάριος 2007
Cavo Sidero: Ένα θέρετρο σημείο αναφοράς για τον ελληνικό τουρισμό  27/2/2007
Chef’s Club: Κοπή της πίτας στο Jockey’s Country Club στο Τατόι, με μεγάλη επιτυχία  26/2/2007
20η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Ποτών στην Αθήνα: Μεγαλύτερη από κάθε άλλη χρονιά.  25/2/2007
ΠΟΕΣΕ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 12 Μαρτίου 2007 για το Ασφαλιστικό.  23/2/2007
Applebee’s: Σημαντική αύξηση του τζίρου της αλυσίδας διεθνώς το 2006, μείωση των κερδών  20/2/2007
Χρηματιστήριο, μία ήρεμη επενδυτική επιλογή: Από το κεντρικό και ειδικό θέμα του επομένου τεύχους μας  12/2/2007
Στα 14 εκ. Ευρώ μειώθηκαν οι ζημιές της McDonalds στην Ελλάδα.  9/2/2007
Πετυχημένη η 7η Έκθεση Τροφίμων, Ποτών, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής στην Κρήτη – Συνέντευξη με τον κ. Άγγελο Καραμπίκα.  5/2/2007

Ιανουάριος 2007
Φεστιβάλ Γαστρονομίας 2007: Μία εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση, υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αθηνών.  30/1/2007
Horeca: Εντυπώσεις από την επίσκεψη μου στην 2η Έκθεση μαζικής εστίασης, στο Ανατολικό Αεροδρόμιο.  29/1/2007
Κρήτη: Έκθεση αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής, τροφίμων και ποτών στο Ηράκλειο, από 2 έως 5 Φεβρουαρίου  29/1/2007
8 & 12 Φεβρουαρίου: Δύο ιδιαίτερες βραδιές στο εστιατόριο "Καλλίστη".  29/1/2007
Priamo: Μία εξαιρετική ιταλική Trattoria με πραγματικά υψηλό Service στη Φιλοθέη  23/1/2007
L’ Atelier des Chef’s: Πρώτο βραβείο από τα Leader Clubs της Ευρώπης και των χωρών της Μεσογείου  19/1/2007
El Bandoneon: Κουζίνα Αργεντινής με τιμές Νέας Υόρκης, στους ρυθμούς του ταγκό και στην πλατεία Μεταξουργείου  17/1/2007
Βριλήσια: Afamia, Λιβανέζικη και Συριακή κουζίνα στην Αθήνα  15/1/2007
Creta Farm: Το μήνα που διανύουμε τα εγκαίνια του πιλοτικού πρώτου εστιατορίου της Κρητικής αλλαντοβιομηχανίας  9/1/2007
Megusto: Ξεκίνησε στην Πατησίων το πρώτο εστιατόριο – νέο concept της Vivartia, μητρικής των Goody’s και Flocafe  9/1/2007
Νέο Cellier στον Πειραιά: Μία γαστρονομική αναζήτηση στη Μαρίνα Ζέας  2/1/2007

Δεκέμβριος 2006
Chef’s Club: Ορκωμοσία νέων μελών στο ξενοδοχείο Fresh στην Αθήνα  21/12/2006
Κατάταξη (Ranking) Εστιατορίων : ΟΙ 100 μεγαλύτερες Α.Ε. με βάση τους δημοσιευθέντες Ισολογισμούς  19/12/2006
Νέο Palmie bistro στο Village Park του Ρέντη  12/12/2006
Εστιατόριο Λωτοφάγοι: Όταν η πολυτέλεια και η ποιότητα συνάντησαν τις χαμηλές τιμές…  8/12/2006
Γλυφάδα: Διαγράφεται νέα πορεία για την μαζική εστίαση της περιοχής  8/12/2006

Νοέμβριος 2006
Καστελόριζο: Η αλυσίδα εστιατορίων ανέλαβε μετά από διαγωνισμό τα εστιατόρια της Βουλής  27/11/2006
Σύγχρονη Ελλάδα : Ένα ατελείωτο πολιτισμικό σοκ  27/11/2006
Γενική Συνέλευση των μελών του Chef’s Club στον Πολυχώρο Apollon: Μία παράδοξη φραστική επίθεση  24/11/2006
Αυθεντικό Stekhouse και στα Βριλήσσια: Δεύτερο ORO TORO, μετά την επιτυχία του καταστήματος της Βάρης  24/11/2006
Μικρές ειδήσεις από την ελληνική αγορά: Smirnoff, Σουρωτή, La Dorna, Nestle  22/11/2006
Μπέρδεμα στην Κηφισιά: Παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με απαλή μουσική  22/11/2006
Ειδήσεις της εβδομάδας : Vivartia, Coca Cola, Creta Farm, Arla Foods  16/11/2006
Flocafe : Η Ελένη Δρόσου Διευθύντρια Marketing στα Flocafe και η νέα τους εταιρική ταυτότητα  14/11/2006
Η Vivartia παρουσιάζει νέο concept ταχείας εστίασης.  13/11/2006
Enzzo espresso bar, μια…στάση για espresso στην καρδιά του Περιστερίου.  9/11/2006
Φεστιβάλ γεύσεων με τοπικά προϊόντα απ' όλη την Ελλάδα, στο Εστιατόριο Καλλίστη  9/11/2006
Tike στην Κηφισιά: Ανατολίτικη κουζίνα σε ευχάριστο περιβάλλον και προσιτές τιμές  8/11/2006
La Terrasse στο Πεντελικό : Διαχρονική αξία και υπόδειγμα εξαιρετικού Service  8/11/2006
Χρυσοί Σκούφοι : Τα εστιατόρια της Αθήνας που βραβεύθηκαν το 2006  6/11/2006

Οκτώβριος 2006
Πίτα Παν : Στην αλυσίδα το βραβείο Turnaround των Retail Business 2006!  25/10/2006
Gastronomia: Η πρώτη Έκθεση μαζικής εστίασης στο Graz της Αυστρίας και τα συμπεράσματα της  23/10/2006
Διεθνής Μαζική Εστίαση : Νέα από όλο τον κόσμο σήμερα, στην αγγλική γλώσσα  20/10/2006
O.T.E.K. T.E.E. Θράκης: Ένα σύγχρονο φυτώριο νέων επαγγελματιών.  16/10/2006
Η.Π.Α.: Η συνήθεια των επιβαρύνσεων στις εκάστοτε αναγραφόμενες τιμές των εστιατορίων και αλλού  16/10/2006
Διεθνείς Ειδήσεις από το χώρο της μαζικής εστίασης για την εβδομάδα που πέρασε  13/10/2006
Κατοχυρώνονται νέες ονομασίες Ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων  12/10/2006
"Α Taste of Greece" από το kerasma στη Νέα Υόρκη: Ενα φεστιβαλ μαγειρικής με την συμμετοχή των καλύτερων ελλήνων και αμερικάνων σεφ και εστιατορίων.  10/10/2006
METPO Χαλκίδας: Νέο σημείο πώλησης του περιοδικού restaurant.com.gr  6/10/2006
Διεθνής μαζική εστίαση : Νέες ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε  4/10/2006
Forum:Νέα Υπηρεσία μετά τη σημαντική αύξηση της αναγνωσιμότητας των ειδήσεων και των άρθρων της ιστοσελίδας μας  4/10/2006

Σεπτέμβριος 2006
Συλλογική Διαφήμιση : Marketing μαζικής εστίασης από άρθρο προηγούμενου τεύχους μας  29/9/2006
Μπορείτε και εσείς να γίνετε αρθρογράφοι της ιστοσελίδας & του περιοδικού restaurant.com.gr!  22/9/2006
Διεθνής Μαζική Εστίαση : Ειδήσεις της εβδομάδας που πέρασε  19/9/2006
Συστήματα Προληπτικής υγιεινής (HACCP) σε μονάδες παροχής φιλοξενίας στον νησί της Κρήτης : Μια έρευνα πεδίου*  15/9/2006
Διεθνής Μαζική Εστίαση : Εβδομαδιαίες νέες συνοπτικές ειδήσεις  15/9/2006
KALIMERA στο Ανόβερο : Μία εξαιρετική ελληνική παρουσία  13/9/2006
Διεθνής Μαζική Εστίαση : Εβδομαδιαίες συνοπτικές ειδήσεις  8/9/2006

Αύγουστος 2006
Ένα γεύμα στου "Μπαϊρακτάρη" - Επιστολή αναγνώστη του περιοδικού  28/8/2006
Αλλαγή φρουράς στην κορυφή των McDonalds.  25/8/2006
Marketing : Μία πρωτότυπη κράτηση τραπεζιού από ελληνική ταβέρνα  25/8/2006
Μαζική εστίαση παγκοσμίως : Προβλέπονται μεγάλοι ρυθμοί ανάπτυξης για την επόμενη 5ετία  24/8/2006
Αγορές Μαζικής Εστίασης παγκοσμίως : Οι Top 10 χώρες  17/8/2006
ΟΤΕΚ: Μέχρι 15 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για την εισαγωγή μαθητών στις σχολές του.  16/8/2006

Ιούλιος 2006
Αντικαθίστανται πλέον οι Άδειες Λειτουργίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος!  29/7/2006
ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ: Διεθνείς εβδομαδιαίες ειδήσεις έως και την 25η Ιουλίου 2006  25/7/2006
4-8 Αυγούστου: ΓΙΟΡΤΗ της ΕΛΙΑΣ & του ΛΑΔΙΟΥ στην Σελλασία της Λακωνίας!  23/7/2006
Μια φωτογραφία, χίλιες λέξεις!  14/7/2006
Το πρώτο ελληνικό επιχειρηματικό σχήμα συνεργασίας στο χώρο των ξενοδοχείων  9/7/2006
40 εκ Ευρώ για τις Οργανώσεις Ελαιουργικών Φορέων  8/7/2006
Ακόμα μια διάκριση για την ομάδα του εστιατορίου Plous Podilatou  7/7/2006
Νέα περίπτερα Αθηναϊκής Ζυθοποιίας & Coca Cola Τρία Έψιλον στην X-Hellenica.  6/7/2006

Ιούνιος 2006
Υπόμνημα Ενωσης Εστιατόρων Νομού Θεσσαλονίκης για πρόστιμα και καταλληλότητα τροφίμων  24/6/2006
K&B analysis Ltd, Marketing - Publications : Αντικείμενο και δραστηριότητες της εταιρείας  16/6/2006
Mundial γεύσεων από τον Γερμανικό Αγροτικό Οργανισμό Marketing (CMA)  14/6/2006
Mac Donald’s Hellas, Goody’s : Πιθανολογείται εξαγορά της ελληνικής αλυσίδας  7/6/2006
METRO: Διευρύνει τα σημεία πώλησης του περιοδικού restaurant.com.gr  2/6/2006
Το Προεδρείο της ΠΟΕΣΕ στο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.  2/6/2006

Μάιος 2006
Νέα Συλλογική Σύμβαση Εργασίας για τους εργαζόμενους στις Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις  31/5/2006
Aperitif a la francaise : Για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα!  24/5/2006
Everest : Τοποθέτηση των προϊόντων του ομίλου και στα Supermarkets  22/5/2006
Business Delivery : Το νέο concept της Goody΄s  22/5/2006
Παρέμβαση της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. στον Υπουργό Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας.  7/5/2006

Απρίλιος 2006
Ο Οργανισμός Τουριστικής Εκπαιδεύσης και Κατάρτησης στην Γεωργία  26/4/2006
Εγκαίνια του Hooters στο The Mall Athens στις 13 Απριλίου  18/4/2006
Αυθεντική "Ελληνική Σαλάτα" από τα McDonald's στην Ελλάδα!  17/4/2006
Ο κ. Ιωάννης Τσάκος νέος Πρόεδρος της ΠΟΕΣΕ  3/4/2006

Μάρτιος 2006
Ενίσχυση εστιατορίων για την απόκτηση σήματος "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ" από τον ΕΟΤ  13/3/2006
Σεμινάριο "Καλλιτεχνικής Δημιουργίας" από το Σωματείο Μαγείρων N. Ηρακλείου  4/3/2006
Νέο Δ.Σ. στην Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος  2/3/2006

Φεβρουάριος 2006
Εστιατόριο "Θάλασσα" στην Ν.Υόρκη: Εκθεση Γ. Σαβάκη  8/2/2006
kerasma: 93% "Πολύ Καλό", "Εξαιρετικό", "Καλό" - 86% "Λίγες" ή "Μέτριες" πιθανότητες επιτυχίας!  3/2/2006

Ιανουάριος 2006
Sheraton Mirage Resort & Spa στη Χρυσή Ακτή της Αυστραλίας: Αγοράσθηκε από Έλληνα  27/1/2006
Η σημασία του Design στον καφέ : Διεθνής εμπειρία  27/1/2006
Η αγορά της γρήγορης εστίασης στην Ελλάδα : Σε διαρκή πορεία ανάπτυξης  27/1/2006
METRO: Επεκτείνει το δίκτυο πώλησης του περιοδικού restaurant.com.gr  17/1/2006

Δεκέμβριος 2005
Η ελληνική χωριάτικη σαλάτα στα Mac Donald’s : Με αγελαδινή «φέτα»  28/12/2005
Kerasma: Η γνώμη της αγοράς  21/12/2005
Έλληνες εστιάτορες στην Ελλάδα και διεθνώς, διανομείς τους : Μία ενιαία, αυτόνομη «φυλή»  19/12/2005
Μικρομεσαίες επιχειρήσεις και φοροδιαφυγή : Παρατηρήσεις στο σχετικό με τους προβληματισμούς άρθρο  13/12/2005
Προβληματισμοί Μικρομεσαίων Επειχειρήσεων  12/12/2005

Νοέμβριος 2005
Γ.Σ. Σωματείων και το άρθρο 80 για Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος από την Π.Ο.Ε.Σ.Ε.  29/11/2005
Ο νόμος της Οξυδέρκειας : Από το βιβλίο του Maxwell John, Οι 17 Αδιαφιλονίκητοι Νόμοι του Ομαδικού Πνεύματος  22/11/2005
Management : Επιχειρηματική ωριμότητα, προϋπόθεση της αμφίδρομης επικοινωνίας  17/11/2005
Μια πρόταση με ξεχωριστό ενδιαφέρον από μέλος του ΔΣ της ΠΟΕΣΕ  3/11/2005

Οκτώβριος 2005
Μαζική Εστίαση : Πως θα αποφύγετε μηνύσεις από Ελεγκτικά Όργανα  10/10/2005
Η νέα πρότασή μας στα Σπάνια κρασιά: 1.200 φιάλες Grande Reserve ΟΠΑΠ Ραψάνη, Ειδικά Επιλεγμένος, του 1993, παραγωγής Ε.Τσάνταλης Α.Ε.  7/10/2005

Σεπτέμβριος 2005
Μέχρι 14 Οκτωβρίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για ενισχύσεις εστιατορίων  29/9/2005
Παραγωγικότητα ( ανταγωνιστικότητα ) : Το σημαντικότερο πρόβλημα και για το Ελληνικό εστιατόριο  28/9/2005
Ποιότητα ζωής : Το κεντρικό θέμα του πέμπτου τεύχους μας που μόλις κυκλοφόρησε και η διανομή του.  26/9/2005
Front cooking: Η διεθνής λύση στο πρόβλημα καθαριότητας και υγιεινής των εστιατορίων  23/9/2005
Σπάνια Ελληνικά Κρασιά : Μία καινούργια δυνατότητα στην ιστοσελίδα μας  16/9/2005
Υπολείμματα φαγητών ξανά στο τραπέζι ( ; ) : Έρευνα σε γερμανικά εστιατόρια  13/9/2005
Νέα & Προσφορές ( Μόνο για τα μέλη μας ) : Επεξήγηση του τέταρτου τίτλου της ιστοσελίδας μας  9/9/2005
Ελαιόλαδο : Η μεγάλη Επιχειρηματική και Εθνική Ευκαιρία του 2005  7/9/2005

Αύγουστος 2005
ΟΥΖΟ : Επώνυμο σε αντιπαράθεση με το Private Label  25/8/2005
Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητας : Οι ενδιάμεσοι φορείς υλοποίησης των επενδύσεων  23/8/2005
Εστιατόρια : Επιδοτήσεις έως 55% και.... γρήγορα!  11/8/2005

Ιούλιος 2005
ΠΡΟΒΟΛΗ στους ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΡΑΣΙΩΝ  25/7/2005
Έρευνα: Τιμές κρασιών και ούζου στα «Ελληνικά» Discount ράφια  20/7/2005
Ο κλάδος εστίασης με 45% επιδότηση στο πρόγραμμα "Ανταγωνιστικότητα"!  17/7/2005
Δρ. Γ. Τσάνταλης : Υπάρχουν μόλις 1,5 εργοστάσια υαλουργίας στην Ελλάδα  15/7/2005
Hooters : Ξεκινάει το πρώτο μέσα στο νέο κτιριακό συγκρότημα της Lamda Developments στο Μαρούσι  14/7/2005
Νέο περιοδικό από την Τρίαινα Εκδοτική : Epikouria  14/7/2005
.....και το ΟΥΖΟ κάνει καλό!  11/7/2005
Κίνα : Mac Donald’s – Drive Through  11/7/2005
Block House : Άνοιξε το τρίτο εστιατόριο στη Mallorca  11/7/2005
Subway : Προγραμματίζει 1.000 καταστήματα στην Ευρώπη το 2005  11/7/2005
Επιχειρησιακό Real Estate : Νέα στήλη στο περιοδικό μας  11/7/2005
Εισηγήσεις 1ου Συνεδρίου Ελληνικού Οίνου  6/7/2005
Κυβερνητικό Πρόγραμμα για την ενίσχυση των Ελληνικών Εξαγωγών  6/7/2005
Πρώτο Συνέδριο Ελληνικού Οίνου από 1 έως 3 Ιουλίου 2005  5/7/2005

Ιούνιος 2005
Νέο Ενημερωτικό Γράμμα από την ΠΕ.ΜΕ.ΤΕ.  22/6/2005
MARCHE International: Άνοιξε ήδη το 10ο Εστιατόριο σε Εθνική οδό  21/6/2005
MAREDO : Management – Buy – Out  21/6/2005
TOP "Coffeebar" στη Μεγάλη Βρετανία  21/6/2005
Διακρίσεις για την Οινοποιία Α.Σώκος  21/6/2005
Το ελληνικό Χρηματιστήριο στις 3.086 μονάδες : Είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο;  20/6/2005
Συνέδριο Ελληνικού Οίνου  16/6/2005

Μάιος 2005
Applebee’s : Νέες γεύσεις  30/5/2005
Κρίση στα ελληνικά εστιατόρια της Γερμανίας  30/5/2005
Αμερικανικό ενδιαφέρον για ελληνικό Ελαιόλαδο  30/5/2005
Η ελληνική γαστρονομία : Βασικοί «στατιστικοί» υπολογισμοί  19/5/2005
Starbucks Cafe, Παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος  17/5/2005
Συνεργασία της Καρούλιας με το Κτήμα Σπυρόπουλου  11/5/2005
ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ METRO  10/5/2005
ΥΑΛΟΥΡΓΙΑ ΓΙΟΥΛΑ : Δίνει "Ελληνικές" λύσεις.  3/5/2005

Απρίλιος 2005
Ασημένια… η ερυθρή Μυράμπελος της CRETA OLYMPIAS  25/4/2005
Ο Νίκος Μαυροματίδης στην CRETA OLYMPIAS  25/4/2005
Εγχειρίδιο Υγιεινής & Εφαρμογή HACCP από την METRO  22/4/2005
Ελαιόλαδο : Μελέτη και οδηγίες από τον ΣΕΒΙΤΕΛ  15/4/2005
Παρουσίαση ελληνικών κρασιών : Road Show Germany 2005, Top of Greece  15/4/2005
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΑΣΙΩΝ  12/4/2005
Restaurant Aureole στο Las Vegas : Ο πύργος του κρασιού  8/4/2005
Ανανεώθηκε η συνεργασία Β.Σ Καρούλιας ΑΕ & Brown Forman  7/4/2005
Η «αγορά» του Καφέ στην Ελλάδα  4/4/2005
Flocafe του ομίλου Goody’s : Συνεργασία με τη Lavazza  4/4/2005
Πρόβλημα στο Total της ΦΑΓΕ και στο Μέλι Αττικής : Μία διαφορετική άποψη  3/4/2005
Ελληνικός Φυσικός Χυμός Πορτοκάλι από την Όλυμπος  1/4/2005
Νέα Director of Corporate Sales στο InterContinental Athens  1/4/2005
Νέος Σύνδεσμος Κατ/των Εστίασης στην Β. Ελλάδα  1/4/2005

Μάρτιος 2005
Franchising Concepts : Έκθεση Franchise στο Παρίσι  29/3/2005
Casual Dining – Σε πορεία ανάπτυξης και στην Ελλάδα  28/3/2005
Αριθμός Εργαζομένων σε μεγάλες ελληνικές εταιρείες  28/3/2005
Iso για την Εψιλον Support  28/3/2005
Top 100 των γερμανικών αλυσίδων Μαζικής Εστίασης  28/3/2005
Κίνα : Top 5 US-Chains  25/3/2005
Νέο Brand name : Shell Cafe  25/3/2005
Movenpick – Σε πορεία ανάπτυξης  25/3/2005
Σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης στους Αμπελώνες Ζαχαριά  25/3/2005
Μικρές αγγελίες από το περιοδικό Ιουνίου  24/3/2005
Επικαιρότητα - Σχολιάζοντας "Λογοτεχνικά"  24/3/2005
Πασχαλινές Προτάσεις του Atheneaum InterContinental Athens  22/3/2005


 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.