ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]


ΤΑΚΕ : Το Εργαστήριο Τροφίμων της Ε. Νικολοπούλου καινοτομεί με πρωτοποριακή τεχνογνωσία και αναπτύσσει ολοένα και μεγαλύτερη εξαγωγική δραστηριότητα.

 

 

 

 

 

 

Η Ελληνική Εταιρία κατεψυγμένων ειδών «TAKE ΕΠΕ» δραστηριοποιείται από το 1989 στον χώρο της παραγωγής και της προώθησης καινοτόμων κατεψυγμένων προϊόντων φαγητού.

 

Με έδρα την Αθήνα, η εταιρία κατάφερε στα πρώτα της βήματα να εδραιώσει την παρουσία της στην ελληνική αγορά με τα προϊόντα των Spring Roll. Η καινοτομία του συγκεκριμένου προϊόντος συνέβαλε στην διαμόρφωση της καταναλωτικής αντίληψης για την Ασιατική κουζίνα στην Ελλάδα, καθιστώντας γρήγορα την «TAKE» συνώνυμη με τα κατεψυγμένα Spring Roll και διευρύνοντας σημαντικά το προφίλ της.

 

Η «TAKE» επέκτεινε στην συνέχεια τον κύκλο των προϊόντων της δημιουργώντας ορεκτικά βασισμένα σε ελληνικές συνταγές, προσφέροντας στον καταναλωτή μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα υψηλής ποιότητας.

 

Σταδιακά τα προϊόντα της «TAKE» άρχισαν να διανέμονται σε αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ, αλυσίδες εστιατορίων, ξενοδοχειακές μονάδες, catering και εμπόρους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε αγορές του εξωτερικού όπως της Γερμανίας, της Ισπανίας, της Κύπρο κ.α.

 

Σήμερα η «TAKE», μετά από δύο και πλέον δεκαετίες παρουσίας στην ελληνική και σταδιακά στην διεθνή αγορά, έχει μεταφερθεί και λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με περισσότερα από 3.500 τ.μ. συνεχίζοντας την εφαρμογή της πρωτοποριακής της τεχνογνωσίας, επεκτείνοντας τον κύκλο εργασιών της και βελτιώνοντας συνεχώς τα κριτήρια ποιότητας των προϊόντων της σε ολοένα υψηλότερα επίπεδα.   

 

Επενδύοντας διαρκώς σε τεχνολογικές καινοτομίες, η «TAKE», πιστοποιημένη από τον φορέα Eurocert με ISO22000:2005, εγγυάται υψηλού επιπέδου διαδικασίες παραγωγής καθώς και την ποιότητα και την φρεσκάδα των προϊόντων της.

 

Μεταξύ των πελατών της «TAKE» περιλαμβάνονται σημαντικές εταιρίες όπως Athens Hilton, Astir Palace, Aegean Airlines, Grecotel, Everest, Goodys, Hellenic Catering, Flocafe, Makro, Roma Pizza, Olympic Airlines, Olympic Catering, Ruby Tuesday, AB Βασιλόπουλος, Γρηγόρης, Σκλαβενίτης κ.α.   

 

Το 60% των προϊόντων της «TAKE» είναι finger food με σημαντικά πλεονεκτήματα (Μικρό μέγεθος, Μεγάλη γκάμα γεύσεων, Ποικιλία σχημάτων, Σπουδαία ορεκτικά,  Μικρό κόστος, Μικρή διάρκεια προετοιμασίας κ.α.)

 

 

 

 

 

Όλα τα προϊόντα ποιότητας της «TAKE» αποτελούν δημιουργίες για χορτοφάγους και κρεατοφάγους για όλες τις ώρες, για όλους τους χώρους, για όλες τις απαιτήσεις και περιλαμβάνονται σε πέντε βασικές ενότητες:

 

·         Ασιατικές γεύσεις, (Spring Rolls, Γαρίδες Οριεντάλ, Samosas,Hun’ Tun, Γαρίδες Butterfly, Γαρίδες Πανέ, Γαρίδες σε μακαρόνι, Γαρίδες σε τεμπούρα),  

 

·         Ελληνικές γεύσεις (Μπουρεκάκια, Mπιφτέκι Λαχανικών, Πατάτα γεμισμένη, Κουρκούτια),

 

·         Κυκλαδίτικες γεύσεις (Κολοκυθοκεφτέδες, Ρεβυθοκεφτέδες, Τοματοκεφτέδες, Κυκλαδίτικη Ποικιλία),

 

·         Τυροπροτάσεις (Στριφτάρι, Πουγκάκια, Κροκέτες, Φλογέρες, Μπουκίτσες, Μυζηθροπιτάκι, Σκληρό τυρί σαγανάκι, Λευκό τυρί σαγανάκι) και

 

·         Γαλλικές γεύσεις (Kρέπες Φύλλα, Κρέπες Γεμισμένες, Croque Monsieur).

 

 

 

Οι εγκαταστάσεις της «TAKE» βρίσκονται στο Περιστέρι (Γονατά 40, Τ.Κ. 121 33),   Τηλέφωνα 210 51 30 748 - 210 51 51 082, Fax: 210 51 40 593
e-mail επικονωνίας: info@take-frozen.gr και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο www.take-frozen.gr .

 

Τέλος σημειώνεται ότι εγκαινιάστηκε το ατομικό περίπτερο της «TAKE» στην X-Hellenica, την Διαρκή Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων και Ποτών στο Διαδίκτυο (Αίθουσα Α – Τρόφιμα, Κατηγορία Frozen Foods). Μπορείτε τώρα να επισκεφθείτε το περίπτερο το οποίο λειτουργεί σε δύο γλώσσες (Αγγλικά, Ελληνικά) κάνοντας κλικ εδώ.

 

 

K&B Analysis Ltd

23 Μαρτίου 2011

kb@kbanalysis.com

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

 

Αγοράζουμε Ελληνικά (1) 8/3/2010

Προτιμάτε με επιμονή προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα:

Η πιο απλή και πρακτική λύση στα οικονομικά προβλήματα της χώρας μας!

 

Αγοράζουμε Ελληνικά (2) 14/6/2010

Δυναμική καμπάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής!

 

Αγοράζουμε Ελληνικά (3) 12/7/2010

  Μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση – είναι στο χέρι μας!

 

Αγοράζουμε Ελληνικά (4)  5/2/2011

Πρόκληση για την νέα γενιά και την ελληνική νεολαία – και όχι μόνο.

 

 

 

ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΕΤΑΙΡΙΕΣ:

(Κάντε κλικ επάνω στο όνομα)

 

Βαρβαγιάννη (Ούζο) ,  Βεργίνα (Μπύρα) , Βίκος (Νερά) ,

Δωδώνη (Γαλακτοκομικά) , EBZ (Ζάχαρη) , Ήλιος (Μπαχαρικά) ,

ΙΝΟ (Κρασί) , ΙΟΝ (Σοκολάτα) , Κτήμα Σκούρα (Κρασί) ,

Λουξ (Αναψυκτικά), Μ Ε Τ Α Χ Α , Μινέρβα (Ελαιουργική) ,

 Μπουτάρη (κρασί) , Παπαδημητρίου (Βαλσαμικό) ,

Παπαδοπούλου (Μπισκότα) , Terra Creta (Ελαιόλαδο),

Fix Hellas (Μπύρα)

 

 

 

 Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.