ECONOMICS - INDUSTRY & TRADE - EXPORT MARKETS   [Αρχική Σελίδα]










Εστιατόριο Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας: Υπέροχο φαγητό κάτω από το Παλαιό Φρούριο με λογικές τιμές δίπλα στο κύμα!


 

Στο Μανδράκι, το πρώτο λιμάνι της Κέρκυρας και στην βόρεια πλευρά του Ενετικού Παλαιού Φρουρίου βρίσκεται το εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού ομίλου της Κέρκυρας πνιγμένο κυριολεκτικά μέσα σε απέραντο πράσινο και γαλάζιο.

Απέναντι από την παλιά πόλη, με την αύρα του μοναδικού συνδυασμού πράσινου και γαλάζιου, μέσα σε ένα ιδιαίτερα φροντισμένο χώρο, προσφέρονται (από το 2004 που ξεκίνησε η λειτουργία του εστιατορίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου), εκτός από την (αυτονόητη) Κερκυραϊκή κουζίνα,  Ελληνικά και μεσογειακά πιάτα, θαλασσινά και φρέσκο ψάρι.

 

 

Σε όλα αυτά τα χρόνια, το Εστιατόριο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας κέρδισε πρώτα την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των Κερκυραίων και στην συνέχεια των ξένων επισκεπτών του μαγευτικού νησιού. Αυτό ήταν απόλυτα φυσικό γιατί πέρα από τον υπέροχο χώρο, τα δημιουργικά πιάτα εμπνευσμένα από την Ελληνική αλλά και την μεσογειακή κουζίνα με βάση (κυρίως) τα αγνά υλικά του νησιού, αποτελούν μαγνήτη για όλους τους Κερκυραίους που εκτιμούν το καλό φαγητό. Άλλωστε ο χώρος προσφέρεται ιδανικά τόσο για προσωπικές εκδηλώσεις (γάμους, βαφτίσια, γενέθλια κλπ), όσο και για επαγγελματικές (συνέδρια, συνεστιάσεις κ.α.). Είναι πάντως χαρακτηριστικό πως η φυσική ομορφιά του συγκεκριμένου χώρου θεωρείται από τα κορυφαία «αξιοθέατα» της Κέρκυρας, του αρχοντικού και κοσμοπολίτικου αυτού νησιού το οποίο συνδυάζει ιδανικά Βενετσιάνικες, Αγγλικές και Γαλλικές επιρροές, διατηρώντας όμως την δική του, ξεχωριστή «προσωπικότητα».

 

 

Η διάσημη πλέον και βραβευμένη μπύρα της Κέρκυρας (Corfu Beer), μαζί με άλλες μπύρες Ελληνικής παραγωγής, μια εξαιρετική επιλογή κρασιών των αμπελώνων του Διόνυσου από ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και ένα αντιπροσωπευτικό και αυστηρά επιλεγμένο δείγμα του παγκόσμιου αμπελώνα (εμείς βέβαια πάντα επιμένουμε να «Αγοράζουμε Ελληνικά» όχι μόνο γιατί απολαμβάνουμε εξαιρετική ποιότητα σε χαμηλότερες τιμές, αλλά και γιατί βοηθάμε την γονατισμένη Ελληνική οικονομία να σταθεί στοιχειωδώς στα πόδια της), συνοδεύουν τις πλούσιες γεύσεις του μενού το οποίο κρύβει πολλές και διαφορετικές εκπλήξεις ανάλογα με την εποχή.

 

    

 

Ο χώρος λειτουργεί από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυχτα όπου μπορεί κανείς οποιαδήποτε ώρα να απολαύσει ένα καφέ ή ένα ποτό θαυμάζοντας το μαγευτικό τοπίο. Η κουζίνα του εστιατορίου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας λειτουργεί από 12.30 το μεσημέρι μέχρι τις 11.30 το βράδυ συνεχώς. Το εστιατόριο διαθέτει ένα μικρό λεωφορείο το οποίο πραγματοποιεί δρομολόγια μεταξύ της πύλης του Παλαιού Φρουρίου και του εστιατορίου από τις 12.30 το μεσημέρι που ανοίγει η κουζίνα μέχρι τις 4.30 το απόγευμα και από τις 8 το βράδυ μέχρι τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα. Για περισσότερες πληροφορίες τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι σταθερό (+30) 26610 38763 και κινητό (+30) 6932 107971 ενώ η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας του εστιατορίου  http://www.corfu-sailing-restaurant.com

 

 

Με δύο λόγια: Ένα μοναδικό εστιατόριο με ανέλπιστα καλή κουζίνα σε ένα περιβάλλον εξαιρετικής ομορφιάς, λογικές τιμές (20 έως 30 Ευρώ ανά άτομο, ανάλογα με τις επιλογές) και μια καταπληκτική εξυπηρέτηση που σε κάνει να νοιώθεις καλύτερα από το σπίτι σου.

Μια απαραίτητη επιλογή όταν βρεθείτε στο μαγευτικό νησί των Φαιάκων!

 

 

Λεωνίδας Κουμάκης

2 Αυγούστου 2013

lk@kbanalysis.com

 

   AΡΘΡΑ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ:


Ελαίας Γη (Πολιτεία, Αθήνα, 26 Ιουνίου 2013)

Ένας κι ένας (Νέα Μάκρη Αττικής, 30 Μαίου 2013) 

 Αθήρι (Καστοριά, 8 Απριλίου 2013)

  Γεύσεις με ονομασία προελεύσεως (Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2013) 

Pandeli (Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2012) 

Aleria  (Αθήνα 5 Νοεμβρίου 2012),

Ταβέρνα Θωμάς (Φλώρινα, 10 Αυγούστου 2012),

 Σπονδή (Αθήνα, 10 Ιουλίου 2012),

Saltsa  (Σαντορίνη, 6 Ιουνίου 2012),

  VARKA    (New Jersey, 4 Απριλίου  2012),

Κήπος των Γεύσεων   (Ηράκλειο, 5 Μαρτίου  2012),

Εστιατόρια Milos    (Αθήνα κ.λ.π., 6 Φεβρουαρίου 2012),

  Βασίλαινας    (Πειραιάς, 18 Δεκεμβρίου 2011),

Palmie Bistro   (Αλυσίδα, 28 Νοεμβρίου 2011),

Τα νησιά       (Θεσσαλονίκη10 Οκτωβρίου 2011),

 Paradiso   (Αθήνα, 13 Σεπτεμβρίου 2011),

Μόλυβος      (Θεσσαλονίκη25 Αυγούστου 2011)

Applebees:   (Αλυσίδα, 3 Αυγούστου 2011)

Ideal:    (Αθήνα, 18 Μαΐου 2011)

Όμιλος Καστελόριζο:   (Αθήνα,  2 Μαΐου 2011)

Στου Καχριμάνη:    (Αθήνα, Ψυρρή 28 Φεβρουαρίου 2011)

Αλάτσι:    (Αθήνα, 24 Ιανουαρίου 2011)

Πλόες:    (Καστέλλα, 28 Δεκεμβρίου 2010)

Nobu Matsuhisa:    (Αθήνα, Μύκονος 4 Οκτωβρίου 2010)

St’ Astra:   (Αθήνα, 18 Αυγούστου 2010)

 


2012 : Τα 50 καλύτερα εστιατόρια του κόσμου 


Τα 80 πιο συχνά λάθη των εστιατορίων, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο σύμβουλο εστιατορίων Aaron Allen


Πως θα αντιμετωπίσετε τους δύσκολους, τους δυσαρεστημένους

ή τους θυμωμένους πελάτες σας;

 

****

Σειρά άρθρων «Αγοράζουμε Ελληνικά 

Πρώτο (15/3/2010), Δεύτερο (14/6/2010), Τρίτο (12/7/2010), Τέταρτο (5/2/2011), Πέμπτο (6/5/2011),

Έκτο (8/6/2011), Έβδομο (4/8/2011), Όγδοο (25/11/2011), Ένατο (28/3/2012), Δέκατο (4/7/2012)

 

***

Pampers ή "Αγοράζουμε Ελληνικά";


 ***

Αγοράζουμε Ελληνικά / Εξάγουμε Ελληνικά!

(24/1/2013)

 

****

Λαθρομετανάστευση: O πολυπολιτισμικός εποικισμός της σύγχρονης Ελλάδος με την ανοχή όλων μας.

 Λαθρομετανάστευση (4/7/2011) , Ελλάδα ώρα ΜΗΔΕΝ (30/5/2012), Business Exit (4/11/2012)


****

ΕΡΕΥΝΕΣ / ΑΡΘΡΑ

ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΜΠΥΡΑΣ 2012 ,  ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ  ,  ΥΓΡΑ ΠΙΑΤΩΝ  ,  

ΤΣΙΠΟΥΡΟ  ,  ΚΡΑΣΙ  ,    ΦΕΤΑ  ,  ΜΕΛΙ  ,

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ 2011  ,    ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΑ ΝΕΡΑ  ,  ΑΛΚΟΟΛΟΥΧΑ ΠΟΤΑ 2012

 

Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία (Ι.Κ.Ε):

Η νέα μορφή εταιρίας, με κεφάλαιο μόλις ενός Ευρώ, τα βήματα & το κόστος δημιουργίας της καθώς και οι προθεσμίες υποχρεωτικής απογραφής όλων των εταιριών – Συνέντευξη του Μιχάλη Γιάγκα, Προέδρου της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Επιμελητηρίων

 

 ****

 Σειρά άρθρων για Τουρκική Δημοκρατία

 Τουρκολαγνεία των «μεγάλων» μας καναλιών για μια χούφτα ….. Ευρώπουλα! - Ένα απίστευτο άρθρο Τούρκου διανοούμενου για την Άλωση της Πόλης


2012: Αδιέξοδα & προβλήματα (8/1/2013), Ήττα στρατιωτικών (19/8/2011)

 Τρίγωνο Βερμουδών (24/8/2010), Ελληνικά νησιά & τουρκικός επεκτατισμός (12/1/2009),

  Συνθήκη της Λωζάνης (4/9/2009),  Ένταξη στην ΕΕ (30/11/2009),

Τούρκοι & Σκοπιανοί (19/4/2008)

Σύγχρονα γιουσουφάκια & Σουλειμάν ο μεγαλοπρεπής  

 

****

Άρθρα για Ελληνικά προϊόντα & Ελληνικές επιχειρήσεις:  

 

Σοκολάτα ΙΟΝ ,    Μπισκότα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ,

Μπύρα FIX Hellas ,    Μπύρα ΒΕΡΓΙΝΑ ,

M E T A X A ,   Αθηναϊκή Ζυθοποιϊα 

Ούζο ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ - ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ , Τσίπουρο ΤΣΙΛΙΛΗ ,

Τυρί ΔΩΔΩΝΗ , Τυροκομείο ΑΡΒΑΝΙΤΗ , Γιαούρτι ΦΑΓΕ ,

Βαλσαμικό ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ,

Νερό ΒΙΚΟΣ , Μπαχαρικά ΗΛΙΟΣ ,

Αναψυκτικά ΛΟΥΞ , Αναψυκτικά Coca-Coca ,

Ελαιόλαδο TERRA CRETAΕλαιόλαδο ΜΙΝΕΡΒΑ ,

Κρασιά ΙΝΟ , Βιδιανό ΑΛΕΞΑΚΗΚρασιά ΣΑΜΟΥ ,

Κρασιά ΜΠΟΥΤΑΡΗ , Κτήμα ΣΚΟΥΡΑ ,

 Κτήματα ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ , Αμπελουργική ΣΩΚΟΣ , Κτήμα ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ,

 Στρώματα DIMSTEL , Σαπούνι ΣΠΟΡΑΔΕΣ ,

Παξιμάδια ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ / ΣΗΤΕΙΑΚΟΣ ΜΗΛΟΣ ,

Εργαστήρι Τροφίμων ΤΑΚΕ , Φάρμα Μητσόπουλου , Μπύρα Volkan .

 

 ******

 ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

TA ATOMIKA ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ στην

 Χ-ΗELLENICA, την Εικονική Έκθεση Ελληνικών Τροφίμων, Ποτών, Παραδοσιακών Προϊόντων & Υπηρεσιών στο Διαδίκτυο! 


  ****


Στο ηλεκτρονικό μας βιβλιοπωλείο μπορείτε να παραγγείλετε τα βιβλία:

Βασίλη Βιλιάρδου «Η Κρίση των Κρίσεων» Βιβλίο Α΄

Βασίλη Βιλιάρδου «Η Κρίση των Κρίσεων» Βιβλίο Β΄

Βασίλη Βιλιάρδου «Σκάκι με το διάβολο» (Το τρίτο βιβλίο της σειράς «Η Κρίση των κρίσεων»)

Βασίλη Βιλιάρδου «Υπέρβαση Εξουσίας»

 

Λεωνίδα Κουμάκη «Το Θαύμα – Μια πραγματική ιστορία»

Leonidas Koumakis «The Miracle – A true story»

  


* Ο Λεωνίδας Κουμάκης, γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και επί τρεις δεκαετίες, με την ιδιότητα του Διευθυντού Εξαγωγών Ελληνικής Οινοβιομηχανίας, ταξίδευσε στις 4 από τις 5 ηπείρους του πλανήτη μας, δημιουργώντας ένα εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε 32 χώρες. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Το Θαύμα-Μια πραγματική ιστορία» (πρώτη έκδοση 1992,  η τέταρτη έκδοση το 2008 – περισσότερα στο  – shop της ιστοσελίδας ) και «Ματιές στις ρίζες του Ελληνισμού» (1997). Τον Δεκέμβριο 1996 κυκλοφόρησε  τον σύντομο «Aποχαιρετισμό».

 

 


 

 

 



Βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον;

 Επιστροφή
 

 
© Copyright 2005-2012 K&B Analysis ΕΠΕ. Απαγορεύεται η μερική ή ολική αναδημοσίευση / αναπαραγωγή περιεχομένων του παρόντος website με οποιοδήποτε τρόπο χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια των εκδοτών.